photo banner10_zps624f608f.jpg

5 okt. 2010

Ditt o datt

Inte ofta man bloggar nu för tiden!
Har suttit o kollat mitt gamla space, asså jisses vad man blir nostalgisk. Vilka minnen o vad man skrev, nästan varje dag. Är som en enda lång dagbok innehållande flera års tankar o händelser, både positiva o negativa. Försökte spara ner hela alltet eftersom space nu ska byta ställe hrm. Klickade på rekommenderad knapp för o spara men häpp!!! Hittar inte källfilen säger det om o om igen! Men hallå tänk om inte allt följer med över till det nya! Kattastroof jö. Jag vill verkligen ha allt sparat. Så nu sitter jag då o då o sparar ner "för hand". Blir hundratals sidor, förminskar allt o plockar bort bilder men jisses ... det tar hur möe tid som helst. Ja ja jag har ju till mars på mig så det ska väl gå bra hrm hoppas jag! Törs inte äventyra mina kära dagböcker!

 Inne o inspekterar blivande arbetsplatsen!

Annars då? Tja livet trampar på i sina ullstrumpor. Rätt så lugnt är det faktiskt, blandad kompott. Helgen tex tillbringades i Malmö. Åkte ner med ett lass grejer till sonen som flyttat ner till flickvännen. Lilla Audin var bra packad men det fanns faktiskt plats för mer ... men men vi tog med vad han önskat. Idag börjar han sin provanställning på jättestora Siba. De var väldigt nyfikna på honom så de låter honom prova. Han är så glad o mor hans så stolt! Ja fadern me förståss hehe. De frågade honom på anställningsintervjun om han möjligen var uppvuxen på landet?? hehe Ja sa han, så det verkade vara en merit minsann. Vi fick åxå möjligheten att träffa flickvännens mamma på lördagskvällen. Ja tom hennes mormor o morfar, ja dom har vi förvisso träffat som hastigast en gång förut men nu tillbringades några timmar vid matbordet. "Mamma" serverade en underbart god trattkantarellsoppa med ostfrallor o god ost till sedan äpplepaj med vaniljsås till dessert, oh vi fick vin åxå, ja vi som ville ha alltså. Gööörtrevligt hade vi! Vi åkte buss o tåg, tack o lov att ungdomarna skötte proceduren med biljettinköp .... där kände gubben o jag allt att vi var från landet en sväng hehe. Å vi är ju rätt vana vid att resa o ta oss fram men i Malmö? Häpp hehe! Total förvirring rådde!

 Plocka isär för o byta till andra grejer.

Det möblerades runt lite i lägenheten så sonen fick sina grejer på plats. Han verkade så nöjd o glad, flickvännen likaså. Är väldans glad för de där båda, de är världsbra ungar! Känner att jag har lyckats otroligt bra med mina två barn ... känns underbart o känna så. Slippa oroa sig för en massa onödigt. Men visst oroar man sig ... det var inte så jag menade ... utan mer att jag vet lixom var jag har dom, att de sköter sig o är duktiga. Sedan kan det väl alltid hända saker men sådant vet man ju inget om i förväg. Nåväl helgen gick väldigt fort. Ja två dagar är inte så mycket .. särskilt inte när man kommer iväg senare än planerat hehe. Å ca fyra timmars bilväg dit o samma hem. Men vi hade det jättebra o trevligt! Hade gärna stannat lite längre om det funkat med djurvakt m.m!


Ja lönnen är ännu kalare nu! Å möbeln inställd!

 Hösten är ju här klart o tydligt, borde hösta in trädgården men kommer inte riktigt igång. Får väl ta med gubben ut o sätta fart nån dag nu. Helst innan snön kommer hehe.

 Fällmonstret Meja!

Har en hund som fäller typ en hund om dagen nu! Rätt irriterande, jag borstar henne o bär bort stora lass med tussar. Dammsugaren går varm men jag börjar tröttna på allvar hehe. Men men ska vinterpälsen på så måste väl sommarpälsen bort lixom.


Nähäpp här borde man inte sitta nu, solen skiner, disken växer, tvätten ökar, städ behövs! Ja å så handla .... mjölken är slut vilket betyder kastrof!
Seee Yaaa!!
Kramelikraaaam / Miafia    =0)