photo banner10_zps624f608f.jpg

19 nov. 2012

Tänkelitänk ....

Bloggandet går trögt nu för tiden minsann!
Finner sällan intresse för att skriva .... vet ju knappt ens vad jag ska skriva. Annat var det förr. =0) Men nu så kommer jag nog igång ... det känner jag hehe. Vänta bara!! Varsågod o läs ....


Ja ja nåväl så är det. Kan väl i alla fall påpeka att jag trivs väldans bra här i radhuset nära storstaden. Eller VI trivs får jag väl ändå säga. Jag har haft chansen att vila, ta det lugnt o bara vara en lång period nu vilket känts otroligt bra. Men att komma till skott o fixa lite egna roliga intressen går trögt som skam. Ja ja det kommer det kommer. Mannen däremot hittar sitt, han skrev in sig på AF o tjena mittbena vilket jobb det vart med det. Blanketter o underskrifter o hit o dit. Jag fick en allergisk chock direkt hehe. Men han fixar allt sånt på AF så jag slipper. Imorgon ska han på anställningsintervju minsann. Ett Personligt-assistentjobb på halvtid. Typ en dag i veckan. Från 11.00 tisdag till 9.30 onsdag typ. Får se hur det går nu! Han sjunger i Gospelkör o hjälper till på Frälsis med sopplunch en dag i veckan. Jag brukar gå dit emot slutet av lunchen o babbla med folk, vilket är rätt kul. Trevliga, spännande, udda, vanliga o roliga människor möter man där. Precis vad jag gillar o så fika förståss.


Ja jag har svårt för krav just nu eller har haft så länge nu. Hjärnan strejkar ihop o får Error när det blir för mycket. Det kan räcka med att bestämma något, eller behöva fixa något man är minsta osäker på. Jobbigt som skam. Ändå jobbar halva skallen med att å ena sidan tänka väldigt realistiskt, starkt o normalt. Den hejjar på o jag vet innerst inne att: Visst precis så ska det vara, göras o tänkas osv. Men den andra halvan jobbar emot .... negativt, dåsigt o orationellt. Energin går upp o ner. Extra jobbigt blir det när man har det så fruktansvärt bra o endast borde vara tacksam, lycklig,  glad o nöjd. Jäkligt svårt att skjuta bort det negativa som sagt. Men men man jobbar på med skithjärnan o hoppas o längtar efter försoning, lugn, ro o läkande. Det går i alla fall sakta framåt. Men som jag sagt förut så tog det ju ganska många år att bygga upp Utmattningssyndromet o det lär ta tid att bryta ner har jag fått lära mig. Tåålamod!! Snart har det gått två år sedan "locket" flög av o hela skiten las i dager. TVÅ ÅR!! Ja ja så é re! Men glad o nöjd över sååå mycket i livet trots allt. Skulle lätt kunna gå in på en massa info om mitt liv här men nää .... det hoppar vi.


En "gammal" vän tog kontakt igen efter ett par års "okontakt". Kändes helt ok o tänkte att visst det kan nog funka nu. Men det visade sig att gammal skit kom emellan igen så häpp det funkade inte, varför ska gammal skit alltid få rätt?? Spyr på det! Vännen drog sig återigen undan o vågade inte stå upp för vänskapen. Är inte vänskapen starkare så kan det nog kvitta.

Lite överdrivet kanske men annars så hehe! 

Längtar faktiskt efter december nu .... att få fixa med lampor o slingor. Lysa upp i vintermörkret DET är grejer det. Man behöver det där mysiga lilla extra så här års. Men en massa tomtar o julgran blir det nog inte nä. Favvotomtarna får väl komma fram i dagern i alla fall. Lagom blir nog bäst!


Tänker åxå mycket på mor min. Hon har gått igenom så mycket under åren. Många krämpor o elände. Bröstcancer två gånger, diskbråck, en enorm arm efter bröstoperationen, muskelreumatism, stress o jobbigt i samband med hennes mans långa sjukdom o bortgång. Elände har dykt upp i kroppen mer o mer. Nu har hon fått reda på att hon har en tumör på hörsel/balansnerven. En godartad ovanlig form men ändå. De ska inget göra något åt den eftersom den troligen inte växer. Bara om den ställer till problem. Håhå ja ja!! Önskar så att hon hade en väninna o fler vänner. Hon skulle verkligen behöva det, ensamvarg som hon är. När jag ringer henne så pratar hon lätt i två timmar med mig, ofta om saker jag redan hört femtioelva gånger hehe o då inte bara sjukdomar. Ja hon är stark, tänker rationellt o lever livet med rätt inställning. Hon är duktig o härlig min mor!!

Nä nu satte skrivkrampen in rejält ... dax för en balja kaffe!

Kramelikraaam / Miafia   =0)