photo banner10_zps624f608f.jpg

27 maj 2012

Oj vad tiden har gått här då ...

Bör väl uppdatera lite kanske. =0)
Gårdsaffären är nu klar, de nya ägarna har flyttat in o de verkar trivas. Vi jobbade som blå för att hinna tömma o städa in i det sista men klart vart det tillslut. Tack vare goa härliga vänner som ställde upp o hjälpte till. Utan dom vet é sjutton om vi hunnit med allt.



Vi var tillbaka på gården härom dan o byggde om traktorn till enbart diesel igen åt nya ägaren. Ja den har ju gått att köra på rapsolja åxå men det lönar sig inte längre på samma sätt som för några år sedan. Mojängerna plockades väck. Japp så där kan de va när man lever tillsammans med en innovatör o tekniskt intresserad karl.


Hittade åxå ett nytt hem till Nemo, helt underbart suveränt! Han är numera Vaggerydsbo o sällskap till katten Svante o allt går såååå bra.
Lilleman fick vara kvar på gården o har nu sällskap av en kattjej vilket åxå gått precis hur bra som helst efter att han mött henne, blivit rejält utmorrad o bott i lagårn i 4:a dagar så är de nu goa vänner o äter ur samma skål.

Lille Audi fick dödsstöten efter krocken med rådjuret. Det skulle kosta mellan 25-30 000 o laga o det var det Inte värt. Den har gått nästan 30 000 mil o har några år på nacken så ..... den får väl bli nya aluminiumburkar eller nåt. Så nu tänker vi köpa en liten Toyota Auris Hybrid. Det blir grejjer det bensin-el-bensin-el! Åker just nu runt i en lånad liten Yaris tack vare underbara kontakter ;0) ... i väntan på Lille Auris.

Ja nu har vi lite projekt här framöver, måste få lite bättre ordning på alla kartonger ... eller öööh det har vi ... satte upp gardinstänger i taket o hängde 6 gardiner på dom o vips så var alla kartonger o annat borta ur synfältet! Bra tillfällig lösning minsann. Men det ser ut som en teaterscen o man bara väntar på att någon ska dyka upp ur skynket o börja spela teater. 
Måste få fix o färdigt inför dotterns Examensfirande som ska ske här den 9:e nu. Ja ja detta var lite i alla fall ... får återkomma mer för nu går ögonen i kors efter en heldag på Morsdagsäventyr.

Kramelikraaaam / Miafia   =0)