photo banner10_zps624f608f.jpg

19 jan. 2012

Jaha ..


Å vad händer då? Tja asså måste säga att det är skapligt lugnt just nu. Ja inte in da brain då förståss men för övrigt. Har haft en massa visningar o väntar nu in en fru ... ja frun vill åxå se gården naturligtvis inte bara mannen. Men hon kan inte komma förrens den 2 feb för hon befinner sig i Tyskland. Tåålamod måste man ha i stor mängd. Nåja vi har flera intressenter varav en är ärligt seriös så det kommer att bli bra när affären väl klubbas lixom. Men som sagt vi får vänta lite till o se hur allt går om de andra verkligen vill vara med.



Borde packa, röja o fixa mera men vi kom av oss precis för ett tag sedan, ja med alla visningar så blir det väl så kanske. Måste få tummen ur o börja dra i alla skåp, lådor o utrymmen här i huset. Ja ja i morgon kan ju vara en bra dag eller nästa eller ..... jobbar ju bäst med eld i arslet så. Stress är väl sällan bra o jag tål det dåligt nu för tiden, finns ju förvisso både positiv o negativ stress i allt detta, blandad kompott här tycker jag. O att finna rätt energi till allt som rör detta med försäljning, alla beslut o allt man måste ta tag i är svårt o utmattande på många sätt. Men tänker hela tiden att woow när väl detta är fixat o man har "boat" in sig i nya lyan så ska nog allt bli så bra så. Eller? hehe. Klart man velar o blir både nervös o osäker när man väljer så stora förändringar i livet. Jag gick från min sirapssega "dimmvärld" orsakad av Utmattningssyndrom till detta stora projekt. Lite tufft faktiskt men jag känner ju att det är just detta med att göra sig av med denna belastning som gården ju faktiskt är, som kommer att få mig frisk igen.

Det är jobbigt o svårt att finna sig själv igen efter att ha varit lost i flera år ... nu har jag kämpat i snart ett år, det var då jag började ta tag i mitt mående på riktigt o upptäckte en massa jobbiga saker. Brottas varje dag med min totalt urflippade hjärna som aldrig är tyst o lugn som vissa dagar driver mig till vansinne, men jag strävar framåt åt rätt håll som tur är hehe. Har mina mål jag jobbar hårt för att allt ska bli så bra som möjligt.
Never giv up!!




Ja ha ja nu vart det en liten blogg igen. Nu är det kaffedax, tror banne mig jag ska leta fram en bulle eller två ur frysen o lyxa mig med. Sedan slöa i soffan resten av kvällen. Ingen dum idé! See Yaa!!

Kramelikraaam / Miafia    =0)