photo banner10_zps624f608f.jpg

1 nov. 2013

Hur kul hade jag???

 

 

 

Kommer mer film men mer normal!! Hoppas jag!

Kramelikraaam / Miafia   =0)

30 okt. 2013

Åh vilken underbar vecka!!

En hel vecka på Kreta med bästaste vänner!! Goda roliga lättsamma vänner som gjorde resan helt suverän. Vi provade All inclusive denna gång ja alltså nu ska jag klaga lite faktiskt. Antar att eftersom vi reste precis i slutet av säsongen så var det 5-stjärniga hotellet inte värt mer än typ 3!! För lite personal som slet häckarna av sig. Enformig mat men skapligt god, desserterna bestod till 98 % av Jello o ihopvispade mousser. Inga höjdare precis nä. Sängarna var utan bäddmadrasser o hårda som trägolv. Rummet var enkelt o beiget. Drinkarna kändes billiga men det slank ner en o annan ändå. Men platsen som sådan var helt underbar! Det varma havet precis utanför. Vädret var så där lagom varmt o soligt. Kan Inte klaga på det nää. Kommer heller aldrig att glömma “Manuel” ja vi kallade honom för det efter Fawlty Towers komedin. Han slet verkligen för att serva alla gäster, men sa inte så mycket. Han sprang runt för att hinna. Han skötte både frukosten o baren sista dagarna när personalen slutade en efter en. Den killen är värd en guldmedalj!! Gav honom en extra peng som uppmuntran! Han log med hela ansiktet.

Åh så alla utflykter!!! Jisses så mycket vi sett.

Ja veckan var fantastiskt rolig o sevärd o underbar. Mött människor, djur, sett platser o haft jättekul. Nu har man att minnas i vinter. Åh den sk stormen märkte vi inte mycket av, flyget gick stadigt med endast några få små gupp, landningen gick galant o vi möttes av regn o lite blåst. Brrr för o komma hem, hade lust att vända direkt o drar ner till Kreta igen. Fick vänta ett par tre timmar på Arlanda på Swebuss som skulle ta oss hem. Var hemma kvart i fem på morgonen. Många plan var inställda såg vi på monitorerna, det blev en extra buss söderut. Många som åkte kan jag säga, vår buss var knökafull.

Ja å så var det ju firandet av min 50 30-årsdag helgen innan vi åkte!! Jo då man överlevde, känner mig inte en dag äldre än 30!!!  Hade lite fest med mor min o dotter med kille på fredagen. På lördagen kom några släktingar o vänner. Bjöd på smörgåstårta o prinsesstårta à la City Gross. Förträffligt gott. Ja det blev både roligt o trevligt. Passade på att fira dotterns 20-års dag på samma gång. Tänka sig att det är 20 år sedan hon föddes snabbt med mamman sin klängandes i en gåstol, barnmorskan som sa flera gånger: –Nu får du ta din bebis!! Hallååå nu får du ta din bebis!! O jag som var helt borta i lustgasens dimmor hade knappt märkt att hon var ute. Men söt o go var hon det lilla pyret o är så än idag! Bara något större, äldre o visare. Min lilla Akademiker som går på Högskolan, ska bli Biomedicinsk analytiker minsann. Nu är det tentor o hårt pluggande som gäller. Jag hejjar på o är SÅÅÅ stolt!

Angående Romerna så sägs det att de åkt hem. De var tomt på gatorna för drygt en vecka sedan. Vi får väl hålla koll ifall någon eller några eventuellt dyker upp. Man vet aldrig. Men det är för kallt att sitta o tigga under vintern ju.

Jaha ja jag försöker bringa lite ordning på packningen idag, tvättar o tvättar o försöker få alla saker på sin plats. Skönt med en rätt så lugn dag då jag kan hämta lite nya krafter efter alla äventyr. Här är ju kallt o de flesta löven har fallit av. De ligger så fint utanför vår dörr hrrrmm!! Sopa sopa.

 

Nähäpp nu ska jag ringa mor min!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)