photo banner10_zps624f608f.jpg

14 dec. 2013

Oj vilken tyllig fluffig o spetsig dag!!!!

Kan bara säga att jag har världens vackraste dotter det stod klart idag då det provades bröllopsklänningar!!! Bröllopet är inte förens i juli men det gäller att vara ute i god tid!

 

Men såå svårt att väja o jag säger inte vad det blev eller troligen blir i alla fall!!!

Kramelikraaaaam / Miafia

11 dec. 2013

Jo måste visa detta åxå …

 

DSC05747

Dagens pyssel som blev såååå skrynkligt. Ja det är inte lätt att klistra omslagspapper kan jag meddela. Jo men det är så att dotera önskat sig en Bröllopslåda. Ja en låda att ha alla sina bröllopsprojekt i o bröllopet ska ju gå i vitt o limegrönt så då blev det limeaktigt. Men kul hade jag så länge det varade! Älskar min pysselåda som jag tapetserade här om sistens den med rosor o dess underbara innehåll. O tapeten på byrån sitter kvar ännu tänka sig!!!

Oj höll på att glömma mitt andra projekt jag gjorde:

DSC05748

Hade en massa bilder liggandes i lådor o tänkte att varför inte göra en familje-minnes-tavla? Sagt o gjort! Taadaaa!!

Ska åxå försöka skicka mina egenhändigt gjorda julkort. Bara få ur den tummen åxå. Himla massa tummar jag har minsann! Vissa saker kräver visst inga tummar …. nä så länge det gäller kreativitet o kul saker så.

Har man för mycket fritid eller??? Nääää kan man nog inte ha. Men passar på när den bjuds!

Kramelikraaaaam / Miafia   =0)

Jisses vad jag bloggar!!

Eller Inte!! Göördålig på att få tummen ur till just detta.

Men gör ett försök här nu då. Just nu är jag mest arg o mörkrädd!!! Kan ju inte undgå SD skriverierna. Måste lägga in några urklipp här om hur de uttalar sig o skriver under pseudonymer.

Skärmklipp 

Anders Brandell SD politiker:

För ett år sedan ifrågasatte "deleted" antalet offer för nazisternas Förintelse under andra världskriget: "tja, stämmer visserligen att just "förintelsen inte mördade 6 miljoner judar. Däremot brukar man uppskatta att så många dog under hela andra världskriget. I själva förintelselägrena så har jag läst uppskattningar om 1,2 miljoner kanske. klart, ingen vet ju exakt. Därför jag inte heller litar på dem som säger att 6 miljoner judar dog. Det var ju en jävla massa som dog såklart, men jag tror nog även att folk gillar att överdriva."

Till afrikanska flyktingar med HIV har "deleted" en uppmaning: "Har du HIV, stanna kvar i afrika och dö..."

En annan grupp som drar på sig "deleteds" vrede är romer, eller "ziggisar" som han väljer att kalla dem: "Alla tjatar om att alla har rätt till sitt land. Kan man inte hitta någon övergiven tundra eller nåt och skicka alla ziggisar dit så att de kan skapa sitt eget samhälle istället för att suga ut andras?"

Anders Dahlberg SD politiker:

"Malmoman64" skriver att han är "upplärd med AK4" och att han som SD-medlem anser att partiet ska "verka för en liberal vapenlagstiftning i Sverige. Då kan man skydda sig mot överfall och rån ifrån mena-människorna."

Med "mena-människorna" menar han personer från Mellanöstern och norra Afrika.

: "Det enda sättet vi kan ta tillbaka Sverige på är nog med våld. En revolution helt enkelt, där vi tar avstång ifrån och vill ha bort det mångkulturella samhället. Med vapenmakt. Då kan vi kanske kasta ut alla grottmänniskorna."

"Grottmänniskorna" är inte det enda nedsättande tillmälet från "Malmoman64". I sina kommentarer använder han ord som "slöddret", "negern", "avelskossorna" och "bidragsparasiterna".

Gerd Wall SD:

"Det finns en god anledning till att zigenare är hatade i hela världen, det uppdagas gång per gång per gång hur de beter sig. Ändå får de sitta i div. tv-soffor o beklaga sig hur illa behandlade de blir."

Månaden efter skrev hon om tiggare från Rumänien: "Snyft...dessa fattiga stackars tiggare, fy för dem som är så naiva så de ger pengar till dessa personer. Det skulle inte falla mig in att ge en krona till dessa, däremot har jag snubblat på deras ´muggar´ några gånger, ganska kul faktiskt, då blir de snabbt friska från div. sjukdomar som de påstår sig ha. Funkar varje gång."

Gerd Wall tror att inbördeskrig väntar om den nuvarande politiken fortsätter:
"Snart tvingar våra politiker ut oss svenskar i tältläger så att "flyktingarna" kan ta över våra lägenheter. Jag tror att de har tappat kontrollen fullständigt o har inte en susning om hur de ska reda ut detta, så de kör bara på tills det blir inbördeskrig."

Marie Stensby SD:

Hon tror också att ett tredje världskrig närmar sig och hon frågar om "de ursprungliga europeerna" kommer att inse att "vi blir tvingade att ta till vapen".
När Avpixlat förra året skrev en artikel om ensamkommande flyktingbarn som hungerstrejkar skrev Stensby:
"Hoppas att de svälter sig till döds!"

Marie Stensby skriver att hon visserligen tar avstånd från Anders Behring Breiviks handlingar, massmorden i regeringskvarteret i Oslo och slakten på 69 personer varav de flesta ungdomar på ön Utöya. Men hon ger samtidigt uttryck för stor förståelse och närmast beundran för hans förutsägelser om ett kommande religionskrig mot islam.

"Killen är långt, långt ifrån någon idiot!"

Hon skriver att hon visserligen finner Breiviks gärningar "vämjeliga", men tillägger att risken är stor att han "får rätt i sak". Hon tror att tredje världskriget närmar sig "med stormsteg" och att det blir ett "religionskrig".

Kommer vi bli tvingade att ta till vapen?

- Vi hoppas ju inte det men ska det fortsätta på det här viset så är det risk att det blir.

Du tror att ett tredje världskrig är det som väntar?

- Människan har väldigt svårt att lära sig av sina misstag så det... hoppas inte det.

Nej, hoppas inte är en sak, men du tror att det är förestående?

- Det kan vara möjligt ja. Det kan det säkert.

Ronny Lindberg SD:

Han menar att väljarna ska rösta rösta bort "samtliga styrande politiker" eller "landsförrädarna" som han kallar dem - lyckas inte det finns det andra metoder:
"Hur behandlar man annars Landsförädare? Finns det ingen lagstiftning som gäller? Annars får man bli kriminell och göra det handgripligen."

I flera kommentarer menar Lindberg att vi redan är inne i ett inbördeskrig och att det pågår "etnisk utrensning mot det egna svenskarna".
Lindberg ser också beslutet att låta homosexuella bli blodgivare som ett led i regeringens "försök att utplåna svenska folket":
"Men det går snabbare för regeringen att utplåna befolkningen om man smittar der den med bögpest, eller HIV som det så fint heter. Det tar tydligen för lång tid att svälta ihjäl pensionärerna och arbetslösa. Fy fan för Reinfeldt och hans gangstrar."

Han är också arg på romerna i samhället:
"Stoppa idioterna omgående. Dessa zigenare är en ren katastrof för hela Sverige. Eländet bara ökar och ideerna blir tokigare och tokigare. Detta kommer att sluta med att medborgare tar lagen i egna händer, och det är Regeringens fel som inte stoppar olle i grind. SD 2014".

Du menar att inbördeskriget är "inne i första fasen". Vad menar du?
– Det är det ju. De har ju satt igång det. Såsom de styr landet så kommer vi att få det precis likadant som de har det i Egypten i dag.

Tommy Jonsson SD:

"Du kan ta negern ut djungeln, men du kan aldrig ta djungeln ur negern."

Han tycker inte heller om romer. I en kommentar till en artikel om rumänska ficktjuvar på Fria tider i somras skriver han:
"Sju av tio ficktjuvar är ZIGENARE, och tio av tio ZIGENARE är tjuvar."

Att dömas för hets mot folkgrupp skulle bara vara något bra, enligt Jonsson:
"Hets mot folkgrupp är i mina ögon en av dom finaste utmärkelser man kan ha i sitt cv. Fullt jämförbar med Pour le Mérit, Riddarkorset av järnkorset, eller Serafimerorden."

Då och då hänvisar han till tiden för andra världskriget. När Avpixlat förra sommaren skrev om ökning av antalet fall av vägglöss skrev han:
"Det fanns en avlusningsstation i sydvästra Polen på 40-talet. Den är numera nedlagd. Kan det vara det som är problemet ?"

I våras ställde han en fråga på Fria tider:
"Frågan blir mer och mer aktuell för varje dag som går. Hade verkligen Adolf så fel ?"

När Expressen träffar Tommy Jonsson hemma i Ystad säger han först att det inte är han som är "shejken". Sedan medger han att han ligger bakom kommentarerna, men att det bara var på skämt att han kallade afrikaner för apor.

I våras ställde han en fråga på Fria tider:
"Frågan blir mer och mer aktuell för varje dag som går. Hade verkligen Adolf så fel ?"

Detta hittade jag o läste jag här:

http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/har-ar-fler-som-hatar-anonymt-pa-avpixlat/

Så om dessa SD fick mer makt så skulle vi ha rätt att bära vapen, starta ett inbördeskrig m.m m.m Ja för det är ju SD som tar ordet i sina munnar o vill leda detta! Är det konstigt att man blir både arg o frustrerad ja åh rädd så klart!! Huuu för den lede!! Har svårt för politik i allmänhet men detta får igång mig hehe. Tror inte det skulle bli så bra om Ondskan fick ta över o styra i alla fall!!

julkasse_500

Annars då?? Tja som det brukar ungefär. FA får en hel del besök av oss då det närmar sig jul o det finns mycket att göra. Det ska delas ut matkassar, slås in paket o fixas. Men åxå möta människorna o vara social. Ja å så dricka en massa kaffe förståss!

Romerna ser jag åxå till då o då, de finns ett gäng. Sist så skulle vi handla på Willys o där utanför satt Dora o tiggde som han så ofta gör. Så jag fixade lite frukt, bröd, pålägg, bullar o en julmust till honom. Ja varför skulle jag bära ut en massa mat för utan att dela med mig?? Mitt emot stod en kille med bössa o samlade in till något som jag inte riktigt är säker på vad det var. Men kände att nej idag så skänker jag här på plats lixom o sa till killen att: “Nej tyvärr inte nu, jag räddar liv här” o pekade på Dora!! hehe Ja sån är jag!

Julat lite har man åxå gjort:

DSC05736DSC05739DSC05742DSC05743

DSC05744

Min gamla Julkrubba från 1968!!

Tomtarna kommer lite senare. Ja inte många men några. Julen kommer att bli lite annorlunda i år då Mannens syster med man åker till Kuba. Vi brukar ju annars vara hos dem sista åren. Vad det verkar nu så kommer dotter med kille o så Azzarbusen, svärmor o så vi två då. Litet o enkelt får det bli. O knytis som vi brukar. Fick jag bestämma så skulle jag vilja bjuda in Tiggargänget åxå hehe, men det får nog vara, kan bli lite väl personligt o så lär de ju veta var jag bor sedan b.la. Men hjärtat vill!! Sonen o hans tjej ska vara hos hennes mamma nämligen så dem kan vi inte räkna med. Men vi har bestämt att åka ner till Malmö den 19-22 typ o jula lite för dom. Ett bidrag till en lite bredare o bättre säng än 120-hängmattan de har nu. Ja vi får se! Alltid lika kul att få träffa dem hur som!!

Idag har jag ett par ärenden att fixa ….. har jag kommit igång med det??? Häpp!! Borde sannerligen få tummen ur till det nu!!

Ja ja jag mår bra o är fruktansvärt tacksam över mitt liv just nu! Jag har det så jäkla bra o trivs. Ja lite knas i hjärnan finns ju kvar men det går ändå lixom. Knas har alltid funnits i olika former hos mig så hehe.

Oj då upptäckte just en hyresgäst här!!

Hyregäst

Ja ja hon får la vara här över jul då, snurrar just nu in nåt litet kryp!

Denna sida borde julas in åxå, undrar om man skulle göra det nu? Eller sedan eller imorgon eller ….

Många val finns de!!

Ha re gott!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)