photo banner10_zps624f608f.jpg

11 nov. 2011

Oj oj ...

Nu ligger annonsen ute … jisses vad det går undan!!! Blir allt lite svettig!!


http://www.areal.se/fastighet.aspx?n=Mardstorp&i=AHR1IHZY&r=2

Önskar alla en trevlig helg!!!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)

10 nov. 2011

Phuu .....


Nu är jag mör! Å det efter bara första dagen av storröj!


Fick ju äntligen Två containrar för o kunna slänga en massa skit, ja fick o fick var väl inte precis sant .. det kostar o röja! Nåväl en för blandat o en för skrot. Började i "Råttgaraget" idag, släpade o drog. Skottkärra OCH cykelkärra för o slippa springa fram o tebax för mycket .... möe samlingar finns det minsann på en gammal gård!! Tänker vidare: Verkstad, bod, garage, stall o så i vråna o källaren här i huset *suckar lite* ... mäklaren ligger på som en rem. Bra det tycker vi nog .. ja innan det blir två meter snö tex. I helgen kommer annonsen ut o den 25 är det visning. Allt händer Nu lixom. The reallity is here på riktigt. Ja spännande men trööök o röja måste jag säga. Nödvändigt ont. Men ser ju framåt!!


Får nog hyra in ett par "gubbar" som kan ta lite rejäla tag .. några extra händer skulle inte skada. Ja så får det nog bli om man ska överleva lite. Fåren är inte hämtade ännu .. undrar när?? Vore skönt o bli av med dom innan pälsarna blir "vintriga" o sjunker i värde.

På lördag ska "gubben" iväg o sjunga på nån cafékväll. Försvinner väl innan 16 skulle jag tro o lär väl inte vara hemma förens sent. Förra lördagen var han åxå borta på kvällen o likaså söndag förmiddag. Vad sjutton ska man hitta på på lördag då tro?? Ingen som vill umgås lite??? Tömma en bag-in-box o dansa på bordet?  Ja ja jag kommer nog på nåt. Lär väl vara halvdöd ändå så =0) ... ligga utslagen som en padda o bara kväka. Det är mycket nu! Men blir bara bättre .. det är så man måste tänka. Jobbar ju för förändring .. något positivt. Yes! Japp!!


Ja denna blogg lät visst rätt gnällig o jobbig. Men så är det inte enbart .. det är glädje, lättnader o framtidsvisioner åxå. Å så är det ju inte som o sälja en bil eller en lägenhet precis ... nää för det är ju en hel gård o då är det mycket. Alltifrån EU-grejs, skog, fiskevatten, olika servitut, vägsamfällighet, 28376 papper o typ 7476 saker till. Tack o lov för Mäklare! 

 

Vi har gått runt o pratat med grannarna .. o allt det har gått bra, de förstår mer än vi vågade hoppas på ..... för hur det är så var man ju lite nervös för hur de skulle reagera, tycka o tänka när man säljer o flyttar från bygden. Men vem vet .. vi kanske snart är tillbaka hehe. Vitsen är ju att slippa allt det stora ansvaret o allt jobb som är med en gård. Å det lär nog dröja ett tag innan vi kan flytta o allt är färdigt för det. Till våren nån gång ... å radhuset får vi tillgång till 1 februari.


Attans vad kaffesugen jag är nu ... men får nog vänta på att "gubben" kommer hem, trevligare o dricka kvällskaffet tillsammans tycker jag. Åh varför längtar jag efter en stooor bakelse för?? Nåt smarrigt till kaffet!! Hm tror att kroppastollen skriker efter att ta igen förlorade kalorier efter dagens slit. Kan de va så?? Får väl ta en morot! 

 

Nähäpp släp släp mot soffan en sväng ... ligga raklång o längta etfer kaffet nån halvtimma till!

 

Kramelikraaaaam / Miafia    =0)