photo banner10_zps624f608f.jpg

6 dec. 2011

Hjääälp!!!



Ja vad sjutton säger man?? Typ Hjäälp!! Dottern E o hennes pojkvän A har råkat ut för Ingela Björklund från Länsstyrelsen!! Ja samma hjärtlösa människa som fixade så att Hästmannen inte fick behålla sina kära hästar.

Varför min dotter nu då?? Ja den historian är rätt sjuk, dottern blev tillsammans med  en jättego kille för ett par månader sedan. Hon kände honom lite innan dess eftersom de umgåtts i samma krets. Nåväl pojkvännens bästa kompis K vart kär i E men hon var inte intresserad av honom. Han är 34 år gammal o dottern 18! Å när hon sedan blev ihop med A så vart K helt störd, skickade sms till alla vänner inklusive E o A. Pratade skit o ljög si så pass. E o A pratade med honom o det vart lugnt på den fronten ... vad händer då??? Jo hans morsa lägger sig i! Ringer o sms:ar, pratar om hur de sköter sin valp. Eller hm hur de missköter honom. De försökte prata med henne o ge henne fakta men häpp!!


Idag ringde de hem till E o A från Länsstyrelsen o sa att de fått in en anmälan. Å vem var det som ringde?? Jo just den där Ingela som vi är helt allergiska emot efter alla turer med Stig-Anders Hästmannen. Hon var lika hård, dominerande o hjärtlös som vanligt. Fy för den lede vad trött jag blir. E o A har inte misskött sin hund i alla fall. Han är aldrig ensam. Blir ompysslad o fostrad på ett helt suveränt sätt o har en katt som bästis. Mer än många många andra hundar i dagens samhälle. De ringde polisen o pratade med dom om allt som hon sagt o hotat med, de fick fullt stöd därifrån o ska anmäla om "kärringen" hör av sig nåt mer. De har åxå fullt stöd ifrån uppfödaren o vänner mfl. Men visst blir man orolig när Myndigheter i form av Ingela blir inblandade, har inte några goda erfarenheter av det. Ja ja jag vet ju att E o A har skött sig så vad kan hända? Men det behövs inte mycket för att hon ska gnälla o få rätt! De är fruktansvärt ledsna o rädda i alla fall ... så blir det ju. *suckar djupt* Ja ja den som inte har gjort fel borde väl vinna va ... å den som bär sig dumt åt borde förlora *önsketänker*



En kär bekant tänkte göra en woododocka o sticka nålar i den .. så kärringen som anmälde får en stor jäkla böld i arslet! Utomordentligt bra lösning tycker jag!! Behöver två!!! Muuhuhuaa!! Förresten så ger jag extra Varma Kramar till den kära bekanten ... vet att hon har det jobbigt just nu! Kram Kram!!

Jahapp så är det .. bara o bita ihop om det sura äpplet o se hur allt går!! Ha det gott!

*börjar knyppla på dockor*

Kramelikraaaam / Miafia   =0)

5 dec. 2011

Trögt ....




Ja aa vad det är mycket nu. Å det svänger .. ja inte alltid i positiv riktning då nä. Mår lite hit o dit minsann. Men det beror ju på allt som är, som ska fixas, som ska beslutas, som ska hoppas på, som ska bli, som ska ordna sig .... ena dan mår man toppen andra mår man skit. Det är så förbaskat mycket som rör sig i knoppen. Men mår i alla fall mycket bättre nu än för några månader sedan .. ja veckor sedan för den delen. Det går framåt o man ska nog kunna bli männska igen. Å dessutom så finns det alltid de som har det värre, mycket mycket värre .... har en bekant som förlorade sin man för ca ett halvår sedan, han var 42 år. Nu har hon förlorat sitt ena barn åxå. Asså fatta hur fruktansvärt jobbigt. Vad är då mina problem i jämförelse med det lixom?? Man borde vara lycklig o tacksam, glad o pigg. Tyvärr är man ju allt som oftast sig själv närmast o det ställer till det i fel riktning. Ja så det är va? Ja ja jag ÄR faktiskt tacksam över mitt liv trots allt. Måste bara jobba mer på mig själv ett tag till. Få ordning på livets pussel o skeenden för o komma vidare. Men jag är på väg ... god väg.

Hade en visning till igår ... en "genarationsfamilj" ja vuxna barn o deras föräldrar o barnbarn o hund ja .. de har en gård med får o hästar men den är för liten, så de letar efter en större. Mycket trevliga människor. På onsdag ska vi ha en som kommer o tittar o troligen på fredag eller lördag åxå. Intresse finns kan jag säga. Ska bli så fruktansvärt spännande o se hur budgivningen kommer o bli o gå. Håller tummar o tår för att allt går vägen o blir bra med det.


Håller på o röja o gå igenom allt som finns här som sagt. Har lite kvar i bon nu o göra. Men alla andra uthus är klara. *lycklig* Sedan är det ju alla garderober, rum o förråd här i huset som det måste sållas i. Vissa dagar drar man sig för det, andra ligger man i som en hyena. Får ofta lite separationsångest. Ja asså man kan ju inte behålla allt lixom. Frågar mig ständigt om vad jag behöver, vad jag måste ha o inte ha osv. Måste åxå lägga ut en del på Blocket, bara få tummen ur. Ja för jag eller hm vi har bestämt oss för att försöka minimera alla prylar. Vill inte o kan inte ha allt för mycket. Samtidigt så kommer jag på mer jobb .. ja jag vill måla om en del möbler. Hehe ja när sjutton man ska få tid o ork till det lixom. Helst innan flytten till radhuset. Men det löser sig. Allt löser sig!

Idag var det lite snö på träden o marken dessutom skiner den ovanliga solen. Otroligt vackert o ljust. Borde verkligen ta en promenix innan det blir för sent. Hitta kragen bara ... har visst ingen idag. En downdag. Orkar inte riktigt o vill inte riktigt. Knoppen bråkar o tjötar, lämnar mig inte i fred. Imorgon är det säkert tvärt om .... känner till hur det funkar nu. Jahapp så är re!! Nu måste jag äta nåt o sedan se om jag kommer ut en sväng!!

Kramelikraaaaaam / Miafia   =0)