photo banner10_zps624f608f.jpg

13 nov. 2013

Kvalitetstid

Japp det har hänt igen!!! Bortskämd som få. Men livet är väldigt härligt när man kan unna sig just det. Mannen o jag drog ut till Västkusten, närmare bestämt Halmstad med sitt fina Tylösand ett par dar. Hade tänkt ta ett ganska enkelt rum men det blev ett av de nya med havsutsikt på just Tylösands hotell. Supernice!! Rekomenderas, finns ju både SPA o all möjlig rekreation. Men vi avstod från det hehe. Blev lite vinsugna på kvällen o tog en sådan där pytteflaska ifrån kylen på rummet ….. 65 spänn!! Tur det var riktigt gott i alla fall.

Kolla fotona här:

Hrm undrar varför man hela tiden jämförde med Kretahotellet??? hehe På Tylösand tog det en kvart att hitta runt bland all go frukost, det var aldrig slut på någonting, en kock som gjorde omeletter enligt önskemål o tom lite sötsaker till kaffet. Färskpressad apelsinjuice som man gjorde själv o utbudet på allt var enormt!!! Längesedan jag åt så mycket till frukost kan jag säga! Men har åxå fått reda på att hotellet på Kreta som vi bodde på är 4-stjärnigt Inte 5 enligt Svenskt system men det hjälper nog inte tyvärr. Minnena därifrån är underbara, härliga o humoristiska så jag lever länge på det!!!

DSC05601   DSC05602

Spår efter Simone. Taket var borta ja eller ja det låg en bit bort!!

Gick på stranden i regnet o plockade lite snäckskal. Men uuuhrrr vad blött o kyligt det var. Drog vidare mot Ullared men väl där snurrade vi runt runt på parkeringarna o såg den låååånga kön in till GeKås o häpp ville o orkade inte bråka så mycket för att komma in så vi drog iväg hemåt. Hade jag vetat att Fam N var där så hade jag nog lurat in mig någon bakväg!!!!!  Men häpp visste inte förens det var försent! Ja men asså ett par dar med miljöombyte räcker gott så här på hösten kan bli fler hehe.

händer_dreamstime_9165098-430x286

Annars då?? Öööh tja inte så mycket direkt. Tillbringar en del tid på Frälsis, träffar utsatta människor o hjälper till där jag kan. Vi har åxå lite pysselverksamhet på torsdagar men det har inte varit något hit precis nä. Så det blir väl en gång till imorgon sedan får vi se. Har åxå varit runt på ett par andra ställen i stan  o tittat på deras verksamhet. Alltid spännande med folk som gör något gott för de utsatta. Får se, det blir nog fler kollar.

Tänkte Skypa med min mor en sväng nu. Rätt kul faktiskt när man kan både se o snacka på samma gång lixom hehe. Hon vill ju träna så hon kan Tenta i januari som hon säger. Ja det är inte dåligt att vara 71 år o totalt oteknisk o få en surfplatta som man ska klara av. Men hon kämpar så bra så!!!

Marta_liten

Har så smått börjat planera julen, ja de vi brukar vara hos svägerska med man är på Kuba över jul så traditionen har ändrats. Så nu får vi ser hur det blir i år. Blir troligen hos oss med barn o deras respektive, farmor o kanske mormor. Vi får se, det är ett litet tag tills dess men det går fort!!!

Näpp nu ska jag ringa på hos mor min!!!!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)