photo banner10_zps624f608f.jpg

18 dec. 2012

Hehe .......

...... nu skäms vi lite!! Fast vi behövde inte skämmas på IKEA Tack o Loooooov!! Ja den där snurr-gung-lut-stolen som inte kunde luta längre handlar det om. Vi hade tittat, skruvat isär o pillat med stolen en bra stund utan att få den att fungera. Kollade på nätet angående garanti o liknande innan vi skulle åka, fick upp beskrivningen på stoleländet o där såg vi bilden på spaken som visade att den faktiskt hade något att göra med "gunglutet" åxå inte bara höjden. Hehe ja där fnissade vi allt en stund åt vår errorbaserade teknik-IQ som annars oftast brukar funka med bravur. Som sagt så var det väl en himla tur att vi inte åkte till IKEA ... hade bergis stått någon liten tjej eller kille där som pekat på spaken o visat att det bara är att dra lite lätt rakt ut så vips ..... Ja typ så!!


Vaknade rätt tidigt idag ... mannen skulle iväg extra tidigt för han hade Personalmöte på morgonen innan jobbet. Men efter två baljor kaffe så börjar kroppastollen komma lite lätt till liv. Bara se till att man får lite vettigt gjort under dagen nu då. Kan bli svååårt! hehe


Bara 6 typ 7 dagar kvar till Julafton (ja denna dagen har ju bara just startat!!) Men jag stressar inte ... tar det lugnt o eftersom man är en sista-minuten.person så löser sig allt i ..... ja just precis i sista minuten! Japp så é re ... brukar funka fint för en stolle som mig!

Kramelikraaam / Miafia   =0)  


16 dec. 2012

Tröttdag ....

..... japp det har man haft idag minsann. Blir ofta så nu för tiden när man varit extra aktiv dagen innan. Stod ju på marknad några timmar igår. Pratade med folk, mycket folk o stod upp typ hela tiden, plus vandrade omkring o kollade allt förståss. Blir irriterad när jag blir så där trött o energitom, får dåligt tålamod, blir överkänslig o reagerar lätt negativt. Jobbiga saker tar sig så lätt upp till ytan o bubblar över så där onödigt o blixtsnabbt. Ja jo jag vet att det bara är tillfälligt o går över men ändå! Det är ju lixom inte mitt rätta jag som regerar sådana dagar om du fattar vad jag menar.

Har tagit det lugnt idag, skinnkunder kom o ville byta skinnen de köpte igår emot ett par ljusare, sedan drog vi in till stan, parkerade bilen o promsenerade till ett fik, satt där o myste en stund o gick sedan en sväng till innan vi gick tillbaka till bilen, handlade lite lätt i vår butik här o åkte sedan hem. Precis innan vi kom hem frågade mannen plötsligt om vi skulle ta o gå en promenad i skogen! Direkt så reagerade jag med -VARFÖR DÅ??? Vi har ju just varit ute o gått (ännu tröttare än innan). Men vi gick ju inte så fort o ordentligt sa mannen då. Direkt så reagerade min stresshjärna med att bli stressad, arg o ledsen invärtes. Larvigt jag vet! Kan ärligt inte hjälpa det. Tog åt mig o kände att jaha ... här följde man med på fika promenad o var trevlig men det räckte inte. Jag gick för långsamt o det vart en tråkig utflykt lixom. hehe Ja jisses sån man är va!! En av oss är trött o den andre rastlös ... fin kombination det, inte konstigt att det skär sig lite då hehe. Mannen visste ju att jag var trött idag, var nog därför jag reagerade extra mycket när jag kände att han inte förstod o tog hänsyn till mig. Ja ja detta är ju överstökat nu. Sätter det bara på pränt här så jag ser hur det jag funkar hehe.


Sålde förresten två skinn o tre garnhärvor igår, faktiskt inte så dåligt, folk har sällan så mycket pengar med sig ju. Visitkorten delades flitigt ut till alla som slängde ett öga eller två på skinnen o en har ringt o vill komma o köpa skinn. Fler lär det bli för så funkar det allt som oftast med skinnförsäljning.

Veckan som kommer hmmmm .... tja 
  1. Mer Julklappsjakt.
  2. Städa gästrummet inför sonen med flickväns julbesök.
  3. Lämna tillbaka en  stol till IKEA som slutat luta!! Inget   fungerande gung längre. Måtte väl ändå vara nåt års garanti på den tror o hoppas vi.
  4. Mannen jobbar tisdag till onsdag=gott om egentid.
  5. Fräsis på torsdag för oss båda o dela ut matkassar o julklappar till behövande.
  6. Ringa mamsen förståss.


Jaha ja ännu en blogg minsann .... blir ju rent av impad av mig själv där en sväng!!

Kramelikraaaam / Miafia  =0)