photo banner10_zps624f608f.jpg

9 mars 2012

Nu é re nog klart minsann!!


Äntligen verkar affären vara i hamn. I onsdags träffades alla inblandade på gården o köpekontrakt skrevs. Den unga familjen Westman tar över o vi gillar dom skarpt. Det är människor med skinn på näsan, tydliga visioner o mål. De ska ha djur o bruka gården. Å djuren blir lite ovanliga, utrotningshotade så som Rödkulla, Gutefår o ev Linderödsgrisar bla. Lilla Hedda 9 månader kommer att få en underbar uppväxt. Den 25 maj blir det möte på banken för att slutföra affären, så innan dess måste det röjas o tömmas färdigt. Har lite tur åxå för de ska hyra ut Gula Huset veckovis till turister via ett företag så de behöver möbler o godtar en hel del av det vi tänkt skänka bort.


Förresten som information så är det Johanna Westmans bror Oscar som tar över gården! Å han är en sann äventyrare  minsann http://www.vegaexpeditions.se/  Blev fruktansvärt sugen på o följa med på nån resa när han berättade om allt fantastiskt som upplevs, både djur o natur o mer därtill!


På söndag ska vi hjälpa gubbens kusin med familj o ta ner lite träd vid deras fritidshus. Å på tisdag kommer nya köket wiihiii!! Å vi har tänkt sätta in det själva ... hur nu det ska gå?? hehe. Ja ja vi får väl försöka, har ju varit med om två installationer innan, silvertejp o superlim funkar ju alltid!! I värsta fall får vi väl kalla in någon snickare om det blir allt för snett o vint.På torsdag kommer Värmepumpen att installeras åxå. Så det rullar på bra i livet kan jag säga ....


.... vilket åxå resulterar i dålig sömn, sover oroligt, vaknar många gånger varje natt. Blir väl så när det är mycket som snurrar i den stackars lilla hjärncellen. Saknar mina samtal med K enormt mycket, fick lixom lite mer ro i sinnet när man fick prata av sig en gång i veckan o dessutom fick en massa bra hjälp med att finna sig själv, kanske tom förstå sig själv hehe! Men men får väl se om man kan finna något liknande här i stora staden om det känns behövligt fram över.
 Katterna jag har lite ångest över, familjen Westman vill inte ta hand om dom för de har egen katt. Hur göra? Ja jag får se till o fixa något bra för dom. Ja ja so far so good!!

Kramelikraaaam / Miafia  =0)

5 mars 2012

Okaiii ...

Lite stressig vecka minsann. Måste åka "hem" till gården  sent ikväll för gubben är borta på sitt till 21, men efter det får vi åka till ett utkylt hus o krypa ner i en iskall säng. Blivande nya ägaren ska nämligen komma med sotaren imorgon bitti för att kontrollera alla skorstenar. Suck!! Ja alltså sotaren har typ sotat en enda skorsten (pipa) under åren, den till vedpannan för de andra har inte ingått i det hela för svärfar ville hålla nere taxeringsvärdet ....  ja ja så var det då. Men nu ska alla kollas som sagt eftersom det finns kakelugnar i båda husen o han vill veta hur dom är. Inte finns det nåt smidigt sätt o ta sig fram på dom taken inte nä. Å på torsdag eller fredag ska en firma komma o kolla Gula Huset för han ska hyra ut det veckovis via nån firma av något slag. Men vi tror nog att vi slipper åka dit igen då för grannarna kan nog fixa det. I övermorgon onsdag ska det skrivas köpekontrakt, då hoppas vi att allt går finfint o smidigt. Alltså åka ännu en gång dit. Ja men asså vi är ju inte färdigflyttade ännu, har mycket kvar att styra med på gården så vi lär åka fram o tillbaka en hel del. Men inte så här tätt lixom hehe.

En värmepump ska installeras här i nya boendet men det verkar bli nästa torsdag tack o lov. Köket kommer nästa vecka åxå o ja det tuggar på bra nu minsann.

Nähäpp nu måste jag kolla vad som ska med till gården!! Tomma kartonger bla. Dax o åka .... se yaaa!!

Kramelikraaam / Miafia    =0)