photo banner10_zps624f608f.jpg

3 feb. 2014

Jäklar vilken helg!!

 

moving-boxes  

DSC06000

Ja sonen o hans flickvän skulle flytta drygt 3 mil, från Malmö till Flyinge. Js pappa skulle med ifrån Hestra i Småland där vi lämnade vår bil o åkte med honom ner, kom ner till Malmö på fredagseftermiddan  o packade lite så mycket vi orkade o hann , hann köra några bilar med kartonger innan vi åkte till en restaurang o åt buff’e tillsammans. Ja vi var 6 personer. Jag, mannen, J: s mor o far (skillda) o så ungdomarna själva förstås. Sedan vart det fort kväll o det bäddades på olika håll. Mannen o jag fick bäddsoffan. J:s mor sov på liggunderlag i deras sovrum o Js pappa på luftmadrass i köket.

WP_001977     WP_001974

Tidigt upp morgonen efter o satte igång med mer packande, körande med tre bilar till nya lägenheten. De skulle hyra släpkärror på IKEA o var där när de öppnande men INTE en enda kärra av typ 20 var lediga! Så det tog tid att finna EN. Hittade tillslut en i Eslöv. Hrm så kan de va o då gick tiden åxå iväg vilket INTE var planerat. Det var sagt att tjejen som skulle flytta in hade ett flyttlass som skulle in vid 14.00 på lördagen, men hm som tur var så ville hennes föräldrar inte åka de 30-40 milen i det dåliga vädret utan skulle dyka upp på söndagseftermiddan vid 17. Jäkla tur det för vi hade totalt fullt upp med allt som skulle iväg o så flyttstäd på det, bara köket tog mig säkert 8 timmar hehe.

67

DSC05996    WP_001991

WP_001992   WP_001993

Nya lägenheten

WP_001984   WP_001985

 

Sedan blev det ungefär samma sovprocedur förutom att Js mamma inte var kvar. Söndagen bestod av städning, flyttande, plocka upp o arrangera. Har stått o gått i två dagar o var tom öm under fötterna tillslut.

Men den nya lägenheten var riktigt fin. Nyrenoverad o fräsch. Åh HÄLL!! Åh ursnyggt badrum. Ingen bild på det då näää. Området är trevligt åxå, gott om hästar, en pizzeria o landet-känsla. Tyvärr ingen affär på direkt nära håll. Vet att de kommer att trivas där. J har en utbildning där ett år på Revinge. Banne mig får de leta efter annan flytthjälp om de ska flytta efter det …… jag kommer Inte att vara återställd innan dess hehe.

moving-boxes

Hade förvisso behövt stanna kvar ett par dagar till för att få ordning o ordentligt inrett (som jag vill), men av någon konstig anledning hade jag hemlängtan hehe. Kom hem vid 22 igår. Död idag!!

CAT5R0IN

Undrar varför jag har ont i mina vader idag o varför jag är såååå trött!! Himla gött att ha ledigt o lugnt idag. Stackars mannen är på kurs hela dan så han fick ge sig upp i morse o iväg. Jag lär vara mör o trött imorgon åxå, då har både mannen o jag tandläkarbesök. Eller jag har Hygienistbesök.

dentist

Mitt tandalösa hål mår skapligt bra, ännu lite öm o det har inte läkt ihop ännu, liite jobbigt när mat fastnar där men jag gör mina lustiga smackljud eller sköljer emellan varven hehe. Får väl se vad hygienmannen säger imorgon om det hela. Det är rengöra fickor som gäller o bedövning. Huuuuuaaa!

Kramelikraaaaam / Miafia   =0)