photo banner10_zps624f608f.jpg

28 nov. 2011

Jo vars ...



Visningen gick jättebra. Det var mycket folk som kom, ca 10 bilar fördelat på typ 40 pers. Hur många av dessa som verkligen var intresserade av o köpa vet jag inte, men vet att några är det i alla fall. De flesta var främmande ansikten men även några kända.
 Vet att två av de intresserade familjerna INTE gillar varandra, båda vill köpa så hm .... riktigt spännande o se hur budgivningen kommer o gå o VEM som slutligen kommer att köpa, kanske någon helt främmande. Ja det lär väl märkas. Senast 15 december ska buden vara inne. Får se vad de bjuder.



I lördags hade vi träff med lite släkt, ja svägerskan med sambo, deras dotter o dotters pojkvän. Svärmor. Vår dotter med valp o pojkvän o så vår käre Skåneson med flickvän.  Ja svägerskedottern ska åka till Australien ett år o jobba så alla ville säga Hej då o träffas innan. Å i detta läget med gården så tyckte vi det passade o vara här. Men inte vart det något julbord här inte. Nä nä NÄR skulle man hunnit o orkat med det ... i.o.f så brukar vi ju ha knytkalas men nä inte denna gång. Det vart risgrynsgröt o skinkmacka. Å tårta till kaffet. Passade på o fira gubben lite åxå när vi ändå var tillsammans, han fyller ju snart. Svärmor hade med Prinsesstårta, så det slapp jag åxå tänka på, jag som annars alltid bakar tårtor vid festliga tillfällen. Sonen med flickvän åkte ända från Malmö o hit i hyrbil efter jobbet, de kom vid 19-tiden så de hann träffa alla en sväng innan de for hem .. ja de andra gästerna alltså, inte våra ungar. En mycket lyckad eftermiddag o kväll. Underbart kul o härligt o få ha ungarna hos sig så där på samma gång några timmar, händer ju inte så ofta nu för tiden. Båda tog även lite ansvar med att gå igenom lite av sina prylar här, de sorterade o tog med sig vad de ville ha. Men det får allt bli fler turer, än är det inte igenomgånget. På söndag eftermiddag infann sig det stora lugnet här. Katterna vågade sig in igen .. stora o burriga .. på sin vakt, nerverna utanpå, de gillar Inte den söta valpen Azzar kan jag säga.





Idag har jag försökt förminska tvättberget lite. Har ju lixom inte tvättat på ett tag ... inte hunnit, inte orkat. Men men berget krympte lite i alla fall. Imorgon blir det stan en sväng, lite ärenden. Var faktiskt på stan en sväng i går kväll .. ville se om det stormat ner några träd på vägen dit men det var lugnt. Kom på att det ju var Julskyltning så vi gick en repa o tittade på det i snålblåsten. Gubben köpte nya finskor minsann klockan 18.11 typ. Ja affärsinnehavaren skulle just dammsuga men vart rätt glad över o slippa det.
Jahapp så var det med det!

Kramelikraaaaam / Miafia    =0)