photo banner10_zps624f608f.jpg

22 apr. 2012

Ja jo ...

... det är lite mycket nu .. fast å andra sidan har det väl varit det länge. Tiden rusar på alldeles för fort. Känner stress o oro över allt som är kvar att göra på gården innan 15 maj då det ska vara flyttat, tömt, städat o klart. Sover dåligt o tankarna på allt far runt. Men försöker verkligen koppla av åxå. Viktigt för att ta mig igenom detta i ett stycke.
Till råga på allt så är gubben nära döden .......... ja han är förkyld o det gör ju inte saker lättare precis hehe. Så nu har vi inte varit på gården på några dagar igen.


Å härom dagen vart hunden Meja akut sjuk ... hon kräktes flera gånger på kvällen o vi fattade inte alls vad det kunde vara. På morgonen var hon jättesjuk o hängig så det vart bara att ringa Djursjukhuset här. Fick komma in snabbt, de tog prover, röntgen o tempen. Hon hade över 40 graders feber o flera värden var dåliga. Veterinären misstänkte snabbt att Meja hade brusten livmoder. Allt gick så fort. Veterinären berättade om vad de skulle behöva göra för att ev kunna rädda henne. Först ligga inne o få bla dropp ett par tre dagar, ja en massa behandling för att klara en operation sedan visste hon inte om allt skulle gå bra eftersom hon var så dålig. Vi bestämde där o då att Meja skulle få gå vidare, hon har aldrig varit borta på främmande mark med främmande människor under hela sitt liv. Klart vi grät en skvätt eller hm stor skvätt naturligtvis .... vi har ju levt o jobbat ihop i nästan 11 år. Ja vi vet att hon har det bra nu så klart. Hon trivdes så bra här i Hovslätt med oss trots flytt o ändringar. Hon hade en härlig sista tid i alla fall.



Ja å så är det ju begravning på torsdag av min Pappa nr: 2 känns åxå lite jobbigt av olika orsaker. Tack o lov att den är Borgerlig! Men men det ska nog gå bra. Ja jag blir lite depp o down när det är mycket omkring mig. Har lite svårt o klara det nu för tiden då för hjärncellen trimmar upp i 120 knyck, å känslomässigt blir det kaos. Blir överdrivet känslig o lätt ledsen. Men vet ju åxå så väl att när allt med gården är färdigt så vänder det emot positiva saker igen. Eller hm det är ju i alla fall vad jag hoppas o önskar. Är så trött på ledsenheten, stressen o oron inom mig, den finns med allt för mycket. O den måste bort ju. Ja ja saker tar tid o bli av med, processen är låång det är jag såå medveten om. Vill bara bli mitt gamla jag igen nuuuu.. eller ok i alla fall nästan mitt gamla jag. Ja en del säger att man aldrig blir den samma igen efter Utmattningssyndrom. Nä det är nog så, man lär sig nya saker på vägen, lär av erfarenheter, inser saker o förändras så klart. Till det bättre om man har tur hehe!! Åh som det åxå sägs: Man kommer ut starkare på andra sidan. Ja det får vi banne mig hoppas för svag vill jag inte vara mer. Ja gnälla är lätt ... å ibland så vill jag bara gnälla men jag är en gla skit för det mesta ... så är det!!

Kramelikraaam / Miafia   =0)