photo banner10_zps624f608f.jpg

13 aug. 2013

Lite uppdatering sedan sist


Jag o alla mina bilder!!! Ja ja håll till godo om ni orkar!
Ja det har ju varit semestertider så livet har trampat på än fortare på nåt sätt. Det händer mer o man är ute på olika äventyr .. hrm är vi ju allt som oftast ändå men vi är ju inte direkt vana att ha semester mitt i semestertider, inte vana att spendera tid bland en massa folk som åxå har semester hehe. På gården  hade vi ju oftast typ tre dagars semester med ungarna kring Kristi Himmelfärd efter lammningen. Å sedan en o annan spontan ledig dag eller två då o då. Men ok vi har överlevt denna industrisemestern som synes.
Kattvakt har vi varit några dagar. Himla go o mysig katt det där! Ja han är ju innekatt som får gå i koppel ute. Den katten gillar jag verkligen, han är såååå speciell! Åh tänk att han bor med en Rottweiler!!

Mannen o jag drog till Göteborg för att få uppleva havet, klipporna fånga lite minnen från barndomen. Vi drog ut till Styrsö o vandrade runt, fikade högt uppe på en härlig klippa med underbar utsikt. Kollade in alla vackra hus o Geocachade lite förståss. Vi hade bokat rum på Barken Viking som ligger vid Operan i Göteborg, häftig båt minsann. Kan vi varmt rekommenderas. Ja den ligger still i hamn alltså, ingen färd där inte nä. Lugnt o tryggt. Underbart varmt väder, häftig solnedgång o mycket nöjda med dagen. Besökte mor en sväng på hemvägen fick både kaffe, middag o en trevlig pratstund. =0)

Vi hade bästa familjen på besök här en dag. Totalt underbart roligt o upplyftande för både hjärta o själ. Asså jag lavvar den familjen!!! Fika prat skratta, Geocacha, mat prata skratta, Geocacha, prat, badtime o vips så var dagen slut! Måste övertala dem till att flytta hit till denna stad. Japp!! Hrm jag fick sno bilder från familjen minsann! Tog jag några vettiga kort???? Hm nee mest på solnedgången.
Lite projekt på gång. Ja som tex garderober i sovrummet, de vi har är från 1975 o rätt fula o slitna o små. Nu ligger det fina IKEA-paket i gästrummet o bara väntar på att få bli ihopskruvade. Två meter bred, en meter var, skjutdörrar, belysning, backar, klädstänger o ja asså jisses så bra det kommer att bli!!!
pax-garderob-med-skjutdorrar__0213970_PE369608_S4  
Har åxå löst den eviga röran när det gäller återvinning. Ja vi har haft flera kassar i olika färger utefter väggen i köket. Det såg så rörigt o fult ut. Nu har vi uppfunnit o byggt en förvaring o resultatet blev rätt bra faktiskt ….. Tack IKEA!! Ett annat projekt blir till att fixa sovrummet lite det är så beigt (stavas?) o tråkigt. Funderar båda på lite orientalisk inredning …. ja vi får se vart det bär.
WP_001491     WP_001492

Mor min fick syn på min nya handväska o blev dööööökär! Lovade henne att jag skulle fixa en likadan o det lyckades. Hittade även lite annat som jag tyckte kunde passa henne. Alltså var jag på besök där en vecka senare för o överlämna väskan o överraska med det andra, lite tidiga födelsedagspresenter kan man säga. Det andra var ett överkast o att få låna mina gardiner o ny stång. Köpte åxå en hylla som hon önskat sig länge o fixade med foton o ramar som hon hade. Resultatet blev jättebra o hon var överlycklig. Hjälpte henne även med att byta gardiner i vardagsrummet som hon åxå fått låna av mig hehe ….. är man gardinfreak så är man, (köpte förresten nya gardiner på rea på Mio hehe). Vilken förändring det blir alltså när man byter lite o får in lite färg!! Bara en ny stång i vardagsrummet som behövs för den gamla är ju gööörtråkig o sne. Passade på att skjutsa henne till Mio för att hon hade en check på 1000 kronor som går ut nu. Hon hittade ett nytt soffbord som kommer om tre veckor. Ja det är förändringarnas tid minsann hehe. Vi hade en riktigt trevlig dag o undvek att prata om jobbiga saker. Fick åxå möjligheten att träffa bror min med familj. Se ungarna som växer en halvmeter emellan träffarna. Den äldste grabben är 15, mellankillen fyller 13 nu o lilltösen fyllde 9 nyss. Huuuua vad tiden går fort alltså!!
catalogueImage (1)   WP_001484

CAT5R0IN  ljovmosik    jopaddle
glakvi9 
  yg3 
Mannen har nu återgått till jobbet efter tre veckors semester. O denna vecka är en riktig vargavecka för honom. Han jobbade i söndags-mån, nu tisdag-ons o sedan tors-fre. Alltså torsdagen är extra. Så någon garderob blir det nog inte denna vecka nee hehe. Jag har inga större planer mer än det gamla vanliga så som byta sängkläder, tvätta o plocka hehe. Åh viiiiila förståss. Älskar o ha mina lugna dagar. Behöver dom för att hämta energi. Göra precis så mycket eller lite jag vill. Underbart!!
a_heart_full_of_roses_by_fuchsphoto
Mit liv är sååå bra just nu, mannen min är den bästa goaste man kan önska sig. Fatta vad han gjort för mig under den här jäkla resan jag/vi gått igenom. Utan honom hade jag inte kommit så långt som jag kommit. Han är sååååå älskvärd o visar verkligen att han finns för mig. Otroligt tacksam o kär!! Lavv jo man!!
Emma 010  992940_194148337411857_2043342221_n
Lika tacksam o glad över min fina dotter. Hon kom in på Högskolan bara på sina fina betyg. Nu ska hon studera till Biomedicinsk analytiker. Wooooow vi har en akademiker i familjen hehe. Hon har en så underbart härlig kille!! Åh något är på gång hos turturduvorna ….. spännande!!
IMGP7440  dikten_121623007
Åh sonen min förståss, goare pöjk får en leta efter. Kämpa på med livet!!! Åh bästa tjejen har han åxå!!
Jaha ja det var värst vad man blev allvarlig här på slutet! Äsch jag är ju bara glad o tacksam för att min familj är dem de är. Att mitt liv känns helt ok just nu. En bra dag helt enkelt!
Pöss o Kramelikraaaaam / Miafia   =0)