photo banner10_zps624f608f.jpg

25 juni 2013

Kul dagar men trött o hostig

 

 

Ja sannerligen har det varit roligt denna helg. Sonen med flickvän kom i torsdags o stannade hela helgen, o då träffas hela familjen såklart. Svärmor var här en dag för o få träffa alla. Det blev mycket natur o väl där en hel del Geocaching vilket faktiskt är väldigt roligt. Man förenar nytta med nöje lixom. Men min förkylning satt i en del o tröttslan kändes. Men i söndags tog jag det väldans lugnt, stannade hemma när de andra var ute på äventyr i timmar i skog o mark. Tror min förkylning blev värre efter att ha badat i sjön minsann, det blev en massa hosta som belöning. Hmmm inte så smart kanske men jag tyckte jag mådde rätt bra o har man inte badat sedan typ 2007 o plötsligt fick lust o var göööör varm så ja varför inte ta tillfället i akt lixom? Ungarna höll på o döööö!!! Ja asså de har väl sett sin ömma moder bada typ fem tre gånger under sin uppväxt. Men som tack så vart ju förkylningen värre …. borde jag kanske kunnat räkna ut?! Så nu hostas det på nätterna så jag blir galen!

DSC03260   DSC03261

Ja visst ja innan detta var det ju Midsommar.

 

Trevliga stunder hade vi många.

 

Åh igår kom vännen Martin på besök. Ja han som jobbar i Rumänien som vi hälsat på några gånger. Han är från samma by som vi bodde i innan vi flyttade. Åh kring honom blir det mycket musik o skratt. Go pöjk det där!! På kvällen blev det Indisk mat på restaurang. Jättegott!! Måste jag testa fler gånger.

1183-1241-thickbox

Åhhhh vilken produkt …. vill ha o behöver hehe.

Igår hade jag mitt sista samtal …. buuhuhuu hur ska jag klara mig nu?? Ja vi får se …. -Du vet var jag finns om du behöver mig sa hon till mig, bra att veta ja tack! Ja hon tycker inte hon kan göra så mycket mer för mig just nu o jag har ju haft mina 10 samtal. Påstår att jag är så klok o insiktsfull över det mesta o tycker jag ska överleva klara mig  rätt bra nu på egna ben. Ja jo det känns rätt bra faktiskt. Mår ju så mycket bättre men har vissa problem kvar som irriterar mig mycket men nu är det sommar o härligt o vill njuta av det. Till hösten kanske det blir något terapeutiskt igen. Vi får se hur det avlöper. Om kvarstående problem kan finna någon lösning …. jag tvivlar men det löser sig nog på ett eller annat sätt.

images3

   shopaholic

Hade en så härlig underbar dröm innan jag vaknade i morse ….. det fanns ett stort kuvert här hemma, fullt med pengar o jag stod där o grävde runt, plockade ur några tusen för o sedan åka o handla kläder ….. på REA! Ja men tänk så möe man får då lixom!! Men POFF så tog drömmen slut! Kan det bero på att det mesta i min garderob har krympt?? Åh modet just nu är ju bara lovely med alla färger o modeller. Åh på mamma-avdelningen finns säkert en massa passande! hehe

Angående vännen då? Tja inte möe där inte nä. Förra tisdagen skrev jag ett sms o förklarade att jag var förkyld o inte mådde bra så någon träff kunde det inte bli. Svaret jag fick tillbaka var: Ok kram Kände att wooow vilken kompis va? Nää ingen vidare sådan. Blir ingen träff idag heller eftersom jag är förkyld, trött o allmänt kass. Behöver vila o hon ska träna o hinner inte träffas förens efter 19 o då är jag ju ännu mera döööö! Annars hade jag kanske kunnat tänka mig o träffas en sväng, försöka prata lite med henne men jag tror faktiskt att denna sk vänskap kan få rinna ut med badvattnet av sig självt. Proppen har redan börjat läcka så!

En annan “vän” kommer o går hela tiden …. fattar noll?!

 

DSC03366

Idag är en lugn dag. Mannen jobbar o jag har sovit så dåligt på sistone. Ska vila o bara vara jag. Men glor lite surt på disken som inte gett sig av ännu utan envetet står kvar på samma plats!! Den retar mig allt för mycket för att få ro. Åh tvätt i maskinen ifrån igår. Hm ja ett par baljor kaffe till så kanske man eventuellt kan komma igång o schasa bort disken till o börja med. Har ju faktiskt en diskmaskin som för närvarande är tom … så hur svårt kan de va??

 

strejkmeddelande130625

Onsdag den 26 juni:
Efter tisdagens trafik, kommer vi inte ha bussar att köra med, det innebär att Stadstrafiken samt linje 119 tyvärr stannar.

 

Mannen tog bilen idag för att skjutsa Martin till stationen o för att bussarna inte verkar gå som de ska iom strejken. Så om jag vill, kan o har lust så kan jag åka hrm buss o hämta den på hans jobb. Tja vi får se. Orka gå kilometervis lixom. Funderar på hur stan kommer att funka när folk inte kan ta bussen. Bra o se hur sårbart det är. Hoppas på att Bussförare o andra i den branschen får det bättre i alla fall.

Lärare dömd för våldtäkt

Har åxå funderat mycket på något jag fick reda på via en annan vän från de förra hemtrakterna. Nämligen att en musiklärare på högstadiet där båda mina barn gått har varit uppe i rätten för utnyttjande och våldtäkt av minderårig. Denne man som var en duktig musiklärare. Men en man då i sena 50 års åldern som inte såg speciellt snygg ut. Kort o kraftig övervikt. Tre dubbelhakor ja ja utseendet spelar ju noll roll i detta … bara så fascinerad av att det var han. Tankarna går så knäppt vid sådana här händelser. Åh vem den stackars tjejen är vet jag inte, i alla fall i min sons ålder ungefär.  2,5 års fängelse blev det o ute efter halva tiden va? Kan inte släppa bilden av honom … känner äckel! Fattar inte! Jo han var väl en karl med ålderskomplex som inte kunde låta bli en 14-åring för att om möjligt få behålla självkänslan som en “wanted desirable man” eller? Snacka om komplex! En 14-åring som jag hörde var en tyst, blyg o lite annorlunda tjej … lätt o utnyttja fyy sjutton …. i 3-4 år!! Ja ja!! Jobbigt blir det i alla fall. Kan föreställa mig snacket i det lilla samhället med omnejd nu! Stackars tjej som alla lär veta vem det är snart om de inte redan gör det förståss?? Åh hans familj då?? Det konstiga är att han är i Spanien nu … hur funkar det?? Åh gått ner i vikt ser jag på FB. Huuua ja jag ryser när jag ser honom.

Jisses så långa mina bloggar blir med alla jäkla bilder minst en meter lång hehe. Ja ja me lajk bilder så hm ni får stå ut!! Scrolla på bara!!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)