photo banner10_zps624f608f.jpg

12 mars 2013

Redan mars månad …

Snart är vintern slut men för tillfället är det ju gööörkallt. Minus 14 på nätterna. Mars månad kan ju vara så det vet man o det är bara o hänga i o klä sig varmt om man ska ut. Solen är ju helt lovely just nu. Den har man allt saknat minsann.

till-salu

Har varit på några visningar med dotter o svärson, spännande o roligt att få se olika hus o platser. I helgen var vi ute på landet o tittade på ett objekt. Svärsonen föll som en fura, E tyckte det var helt ok åxå o gick igång med en miljon tankar över det hela. Nu har de lagt ett bud o spänningen är olidliiiiiig!! Klart det är ett jättestort steg att ta, mycket pengar o stort ansvar som E säger, o en bit från civilisationen m.m. Men jag tror ärligt att det blir bra om affären nu går i land.

4555334461_4a6957610a_o

Annars tragglar livet på, har mått rätt dåligt på sista tiden. Samtalen jag börjat med drar igång en massa saker, lägger dom precis framför näsan o drar igång hela skallen ännu mer än innan. Alla tankar o med den oron har växt o man sover som en potta skit på nätterna o dagarna är struliga i den lilla hjärncellen. Det jobbiga kommer fram i dagsljuset i full glans. Har fått ett läkarbesök nästa måndag, får se vad det ger, medicin troligen. Är så fruktansvärt trött på denna långa resa, sååå fruktansvärt åksjuk! Å när man vet att man nu börjat ta tag i den på allvar igen så vet man att det blir jobbigt fram över naturligtvis, ett jäkla åkande. Det hör till. Men jag hatar smärtorna, rädslorna, alla tankar, de växer lixom. Men är väldigt stolt över mig själv …. att jag tog mig i kragen o fick tummen ur till att söka hjälp. För vem kan leva så här??? Funkar väldigt dåligt lixom. Måste lösa upp alla knutar, stuva om i bagaget så man hamnar här o nu i lugn o ro. Slippa alla tankar på bl.a svek, besvikelser, ilska, sorg, acceptans, tillit, förståelse, tröst o frustration allt i en salig röra. Få släppa taget o fungera “normalt” med frid i både hjärta, själ o kropp. Hitta mig själv o det glada livet igen! Guuuuu vad jag längtar!! Framåt framåt --------------> mot livet, målen, glädjen, tacksamheten, friden, lyckan o vännerna. Komma ur Utmattningssyndromet o få slippa den tunga ryggsäcken. Kan tänka mig en lätt o nätt liten aftonväska istället! hehe.

bags

1252158124

Men visst finns det glädje o bra saker i mitt liv åxå ….  självklart! Har det ju så fruktansvärt bra, har ett fint härligt hem, en man som finns där för mig med mycket kärlek trots all eländes skit, jag har det lugnt o skönt, inte många måsten o stress. Trivs här strax utanför innerstan o känner stor tacksamhet över att slippa gårdens alla bekymmer. Otroligt stolt över mina två barn som är så himla goa, duktiga o härliga människor. Dom har jag/vi verkligen lyckats med!! All tid som mannen o jag nu har tillsammans. Friheten som uppstått efter alla år. Klart man blir ledsen när det måste finnas en massa problem i min skalle då!! Men det kommer att bli så bra så …. jajjemen!!

Måste åxå få visa affischen som jag gjorde om lite lätt hehe. Mannen sjunger ju i en stor Gospelkör!

Gospel

 

Kramelikraaaam / Miafia   =0)