photo banner10_zps624f608f.jpg

11 feb. 2013

Lite nytt ….

Ja asså jag har väl inte så mycket nytt att berätta just nu men vi får väl se innan skriverierna är till ända här!

Men ta tex idag … en mycket trevlig dag minsann. Varför? Jooo för vi handlade lite nytt nämligen. Var på IKEA o köpte en fotpall till soffan. Har saknat att kunna slänga upp fötterna så där gött när man tittar på tv. Köpte åxå en lampfot i handblåst glas. Fann dock ingen skärm med färg som vi ville ha så den vita får duga tills den rätta dyker upp. Jaha å på det så vart vi tvungna att köpa nytt soffbord då det “gamla” var både för stort o för långt plötsligt. Rusta har ett brickbord som vi spanat på en längre tid så ….. japp inhandlade det! Så här blev resultatet.

DSC01786

DSC01788

Åh det är ju så vansinnigt kul att förnya, fixa o dona ….. tycker jag! Fast mannen var ju den drivande idag minsann så ja där ser man! Vi blev väldans nöjda!!

DSC01763

DSC01775

Vi hälsade på grisarna som hade öppet hus i helgen. Det enda jag vill säga om det är att vi gillar verkligen konceptet på den gården. De har en massa massa Nassar, utenassar (ja de kan gå in förståss) som lever ett gott liv. Nu har de byggt ett Gårdsslakteri o de har Gårdsbutik. Med andra ord så slipper grisarna åka miltals i lastbil o slipper komma till något jättestort, stressigt o stökigt slakteri. Åh detta kött är såååååååå gott! När man steker det så blir det aldrig en massa vätska som rinner ur, inte ens när det varit fruset. Kanske beror det på att grisarna får röra på sig utomhus. Vet inte men suveränt o gott kött är det i alla fall. Plus att man vet var det kommer ifrån! hehe Så vi handlade hem en del.

plexgear-pixaver-focus

Jo jag måste åxå berätta att vi köpte en manick här om dagen, en manick som man stoppar diabilder i o sparar ner i datorn eller liknande. Negativ likaså. Så där blev ju jag sittandes några kvällar o sparade ner drygt 700 diabilder. Ja det var ju främst mannens bilder från tiden innan mig. Hans Australienresa, Maldiverna m.m. Men åxå bilder från 60-talet på hans familj. Himla coolt o kunna spara för framtiden. Kolla mannen min så liten har har varit!!! hehe

DSC00107

Annars då? Tja jag läser på om livet i allmänhet, om HSP o annat intressant som berör mig. Allt för att försöka förstå mig på mig bättre. Är ju inte riktigt sams med mig o alla mina tankar o känslor som svallar runt där inne. Försöker förstå mig på dom just nu, hur jag ska handskas med dom lixom. Svårt när man känner o tänker en himla massa men inte är säker på vad eller hur man egentligen borde tänka o känna. Vad är rätt o vad är fel? Förvirrande? Ja det kan man verkligen säga hehe. Men strävar på förståss.

Framåt -------------> så jag kan säga:

i-survived-copy

Många kloka ord finns det!!

Don’t-try-and-fix-the-past-it’s-behind-you-300x235

images (11)

images (5)

Jahapp de var de de!! Ha det gott!

Kramelikraaaaam / Miafia   =0)