photo banner10_zps624f608f.jpg

22 jan. 2013

Skallejobb …..

Tänk att man alltid måste ha nåt jobbigt i skallen. Något man måste jobba med o på, saker man helst skulle vilja slippa men som inte går att gömma, stoppa undan o slippa längre. Måste lösa, måste försvara, måste prata om, måste få fram sanningen o reda ut. O det är jobbiga saker, svåra att förstå o acceptera för oss alla (ja inte så många). Det var inte meningen att det skulle komma fram i dagsljuset ännu men av olika anledningar så kom det i dager. Å nu är det bara att köra ….. köra skiten ur eländet. Hatar det o orkar inte riktigt då man redan har en massa som bråkar med en, men när det involverar fler än mig så måste det rensas o lösas nu. För min del hade det gärna fått ligga lååångt därinne o dröna vidare ett tag men häpp det fick det inte. Ja ja det är bara att bita i det sura äpplet tills det bara är skrutten kvar. Ja för allt lär ju inte försvinna helt utan blir kvar som en liten hoptorkad skrynklig liten skrutt med tiden.
appleskrutt_99280961
Annars då? Jo tack det knallar på. Mannen jobbar på, det vart ju minst sagt en tuff start med en del extra jobb men det har gått bra. Han trivs o killen han jobbar med trivs med B o det känns ju superbra. Jag fick chansen att träffa killen o han var ju hur söt o go som helst. Jag skojade o pratade med honom o när vi sa Hej då så sa han –Hej då kompis!! O jag fick ett visitkort på ett fikaställe! hehe Japp jag blev nog accepterad där!
Mannen o jag tog en minisemester i fredags. Vättern runt lixom! Skönt att komma ut o ifrån ibland, få lite nya intryck o slippa “tänket” så mycket. Två härliga dagar kan jag säga!!
Dottern ringde igår o pratade om husvisning här i närheten i helgen . Ett hus på landet nära stan!! Ja de sitter i en liten två med en stor “Rottis” o en katt, båda lika söta o busiga.
398157_10151341715552566_2124949927_n
De båda unga tu älskar naturen o landet så ….. klart vi blev nyfikna när hon frågade om vi ville med på visningen ( Länk till objektet ). Ser ju onekligen rätt bra o lämpligt ut!! Har förvisso snackat om att åka ner till sonen i Malmö helgen som kommer men vi får väl se hur vi ska planera upp detta. Det fixar sig. Tänk vad min lilla dotter blivit stor (20 i okt!!) …. husköp = högt vuxenpoäng typ hehe! Son o flickvän önskar åxå större boende. De vill gärna åxå ha lite större än sin tvåa, dom kollar runt emellanåt efter lämpligt objekt o en vacker dag så dyker väl rätt tillfälle upp kan man tänka. Det är mycket som måste klaffa, jobb, banklån o livet i allmänhet. De är rediga ungar så jag är inte orolig ett dugg. Kan bara stötta o heja på dom!
Vi njuter verkligen av boendet här! Mannen tänker ofta på de nya ägarna till gården, tänker på hur de måste elda, ploga o sköta allt, hur det går för dom. Han saknar Inte dom bitarna precis. Ja jo vissa saker ibland som han gillade men säger ofta ofta att –Åååh vad bra vi har det!! Så lättskött, enkelt, billigt boende, bara o stänga igen o låsa o dra iväg när det passar! Jag trivs sååå bra!! Japp så är det *medhåller*! Igår tog vi bussen in till stan … smiiidigt som sjutton. Slipper eländet med att parkera bilen dyrt. Vi passade bl.a på att frisera oss … det var dax kan vi säga men huuuuaa va dyrt!!! Nåväl det kostar på att hålla stilen! I förrgår tog vi varsin rygga o gick till affären o handlade, nytta med nöje eller hm nytta med nytta ska det nog vara med tanke på all frisk luft o motion för att införskaffa lite mat, för det blev rätt tungt. Hm ja jo vi har en “dramaten”
  shoppingvagn_dramaten-147x300
förvisso men av någon underlig anledning så får vi inte ut den från förrådet! hehe.
Till dagen då? Mannen jobbar sina 24 timmar o jag har inte inplanerat så mycket idag men lite mjölk måste införskaffas! Tänker mest ta det lugnt för det behöver jag. O så har jag ett jobbigt telefonsamtal att göra som jag lovat, där försvarandet ska kämpas med, alla frågor ska svaras på, minnen som ska grävas i o på samma gång vara lugn o lugnande, vara så snäll det går, vara förklarande o mitt i allt i hopa så finns lejonmamman där o kämpar åxå. Kryptiskt? Ja sannerligen! Mitt liv är minst sagt kryptiskt nu för tiden! Jobbigt när man ska vara så tacksam o glad över det man har men blir störd över livserfarenheter o händelser man inte bett om. Mitt liv är ju superbra egentligen, tacksam över min goe B Rött hjärta som verkligen kämpar med o för mig, han har det inte lätt alla gånger kan jag säga!! Tacksam över att jag har så mycket bra o fina saker omkring mig, att livet nu är milsvitt från livet vi hade förut med all stress o jobb på gården. Såå mycket bättre på alla sätt …. men som sagt det finns ju ännu saker jag brottas o jobbar med som stör alldeles för mycket i min nya lugna fina tillvaro.
270309_442211765832752_547846417_n

Kramelikraaaam / Miafia   =0)