photo banner10_zps624f608f.jpg

23 nov. 2011

Okaiii ..

Före:


Efter:


 En viss liten skillnad. Ja fy sjutton för o röja, fy sjutton för så många byggnader när man röjer hehe. Men fint som snus blir re! Å en med råge knökafull container är bytt till en tom! Den andra är nästan full av skrot. Får väl ta detta som rejäla gympapass, har träningsvärk o är trött men glad o nöjd. Anser att det nog får anses som klart för denna gång i alla uthus. Jippiiiee!!
Imorrn blir det till hålla sig inne .... kan säga att det är eftersatt här nu! Hörde av mäklaren idag att det i alla fall kommer några på visningen, tror det var ca 7 som anmält sig hittills, spännande. Ska man bjuda på nåt tro? Snittar o champagne kanske? hehe Nää de får nog klara sig utan. De får nöja sig med mitt glada leénde o humör.



Lär väl tjöta hål i pannan på dom stackarna o springa före o säga att: -Nähä inte glo i den garderoben ... å inte i det rummet o absolut inte där för där har jag inte hunnit städa!! Hehe näää de får glo bäst de vill, de får ta det som det är på sina ställen. Huvudsaken är att det ser lite snyggt o rent ut. Ja det får bli imorrn det som sagt! Då är det en ny dag med nya möjligheter ... ööh nya röj!

Kramelikraaaam / Miafia    =0)


21 nov. 2011

Mör som en stör!

Åh hej o hå vad man sliter.
Men asså jisses vad fint det blir. Måste bara få visa bilden på verkstaden som numera  inte används så som den gjorde förr, på senare år mest till o pressa rapsolja Därav alla dunkar o tunnor. Ja jo vi har lyckats röra till det en hel i o med röjandet men ändå lixom.


Efter ett antal timmar så har vi nu bara finliret kvar där! Woow man ser både golv o bänk o ja. Kan lugnt säga att jag är överlycklig för containrarna vi har beställt o vår kära  Bobcat! Hur sjutton skulle man klara av att sortera o köra runt med all skit annars? Ja nu är den ena containern full eller typ överfull kan man nog säga. Så nu får de hämta den o komma med en ny .... ännu är det kvar o röja. "Bon", pannrummet o lite annat. Å visning på fredag! Ingen stress här inte närå! Men å andra sidan så får de ta det som det är när de kommer så det så. Har förvisso stora förhoppningar att jag ska kunna fixa här i huset innan dess åxå, kan ju vara bra lixom. Ja eftersom man inte är inne så mycket så blir det så eftersatt här inne. Ja ja det fixar sig alltid! Synd bara att man inte gjort en sådan här röjning på gården för länge sedan! Det blir ju rätt möe samlingar från typ 1800-frost o framåt tills nu.



 Ja ja that´s life for the moment! Allt är så positivt o negativ på samma gång hehe. Likaså lätt o tungt ... glatt o i viss mån sorgligt. Men lättnaden är mest aktiv! Jupp så är re! Nähä nu orkar jag inte kreta ner mer här. *gäääääääsp* 
Öh jo förresten en bild till dom inte vet vad en Bobcat är, ja en bild från 2009 ... det är dottern Emma som kör.



Kramelikraaaam / Miafia    =0)