photo banner10_zps624f608f.jpg

28 mars 2011

Jo då ..

Tjohej vad 45 minuters samtal gick fort i fredags!!
Hann inte prata igenom mitt liv där inte hehe. Men det kändes helt ok o får komma tillbaka om en vecka för fortsättning. Terapeuten kändes bra åxå så det ska nog bli bra alltihopa minsann. Men några direkta verktyg fick jag inte denna gång :( men men de kommer med tiden. Fredagsvällen var supertrevlig, myste i soffan o kollade på film, bara vi två. Vi pratar på då o då o det känns görgött att jag får lätta mitt hjärta från all smärta, visst blir det fel med missförstånd o gräl ibland men skiten måste ut o läggas i det fria. Ryggsäcken är rätt tung o stor, jäkligt trött på den kan jag säga, den har nog gett mig min artros minsann hehe ... det ligger skit däri sedan lååång tid tillbaka.

I.o.m att man gick i väggen pga av många faktorer så vart allt en enda mess i både kropp o skalle tillslut. Tog låång tid innan jag fattade det, fattade inte att allt under åren  gav för mycket stress, onaturlig trötthet, Vitiligo, för tidigt klimakterium, o annat som tillslut har blivit o utökat diagnosen Utmattningssyndrom. Nu måste jag reda runt i allt som inte berabetades där o då. Alla känslor o tankar som aldrig fick luftas o pratas om. Stööön vad jobbigt det ääär! Men det är sannerligen hög tid o komma ur dimman ... tillbaka till det pigga glada livet igen! Ja glad o glad föresten ... glad har jag nog alltid varit, jag Är en glad person. Har lätt för att skratta. Men ok inte varje dag precis nää. Har väl ingen hehe.

Men måste åxå tala om att några förändringar i positiv riktning har skett sista åren. Krävande Svärmor fick lämna gården o flytta in till stan iom renoveringarna o att vi kände oss tvingade till ett avstånd från henne. Hon stortrivs där o har ett härligt liv med massor av vänner o intressen. Vi sålde av en massa skog o mark o drog ner på fåren från 200 tackor till ca 50-60. Lantbrukslivet är så lugnt nu jämfört med för tre år sedan. Vi har en massa tid utan en massa måsten nu. Sonen har flyttat hemifrån o har det gööörbra i Malmö. Känns så bra även om avståndet känns lite långt. Dottern bor ju åxå hemifrån för det mesta men kommer fortfarande hem på helgerna då o då. Det är NU gubben o jag ska ha tiden tillsammans o göra saker vi gillar. Alltså Måste vi reda ut saker o ting så jag blir frisk o kry för då  kan vi ta tag i allt som bara väntar där ute o ja jo hemma åxå förståss. Bara jag som måste bli sams med livets alla gamla motgångar o försöka se dom som en erfarenhet o styrka istället för elände. Placera alla svarta o gråa pusselbitar rätt så jag kan se det färdiga äkta resultatet. Se den färggranna vackra bilden lixom. Att få möjlighet att hitta tillbaka till mitt rätta livfulla liv  ... ja att helt enkelt finna energin igen så att det går o genomföra att ta sig fram emot målen o framtiden!



Kan åxå tala om att NU ÄR det vår! De första lammen kom igår, fina trillingar som jag fick hjälpa fram till livet. Älskar lammningen!!

Kramelikraaaam / Miafia    =0)