photo banner10_zps624f608f.jpg

23 apr. 2013

Sopigt värre …..

18353492-one-caucasian-woman-maid-cleaning-tired-brooming--in-silhouette-studio-isolated-on-white-background

Ja jag kommer nog inte att mata fåglarna här nästa vinter. Varför? Hm jo men vi satte ett matbord i landet utanför vårt köksfönster, men inte var det någon direkt trafik dit under vintern nä. Men NU …. ja kajor o skator sprätter runt i landet så det står härliga till. Täckbark o jord far åt alla håll o jag får sopa o sopa o sopa. Matbordet är borttaget nu o då plötsligt är det riv minsann av de större sprättarna. Har schasat bort några kajor nu på fm. Ja ja tålamooooood! Fördelen är väl kanske att det slutar gro …. för det gör det nu kan jag säga, alla utsprättade frön gror så det står härliga till. Såg förresten sädesärlan utanför på gräsmattan i den vevan. DET är najs det, sånt gillas!! Vårtecken som heter duga.

Vi for till Malmö i torsdags morse o åkte hem på fredag kväll. Alltid lika kul o trevligt att få träffa sonen o hans fina tjej. Det vart friluftsupplevelser o friluftsbutiker hehe. Ja han är helt såld på friluft nu. Han köper ryggsäckar, prylar o tycker det är gööörkul med denna bransch …. o det är det onekligen. Han fick således oss att köpa en väldans fin o rätt dyr ryggsäck minsann. Ja vi har ju hittills kånkat runt på en slapp, hopplöst dum o alltför billig rygga lagad med häftapparat. Men nu ni …. nu bär vi fint som typ Skinnarmo fast mindre modell då kanske. På kvällen innan vi for hemåt så var vi ute på en fin restaurang med ungdomarna o åt. Firade nämligen min o mannens 25-år-tillsammans-dag. Halva mitt liv tillsammans …. tänka sig vad tiden går! Gott, flott o trevligt var det! Satsar väl på 25 år till nu då hehe! Eller vänta på 25 år som gifta åxå … det lär ju bara ta 24,5 år hehe

TranbärBredCOLOURBOX1156524

Dagarna innan vi for ner märkte jag flera symptom på urinvägsinfektion. Shit! Vad göra. Jag var så fruktansvärt trött o hängig. Gick på halvfart om ens det …. mer åt tomgång Hur lösa detta?? Jo köpte 2 liter tranbärsjuice, koncentrat på citroner o torkade tranbär. Drack o tuggade ….. magen vart helt kass men infektionen försvann så gott som. Lämnade in prov idag o de såg bara spår av infektionen. Ja tänka sig att det fungerade! Enda jobbiga är att jag never never blir av med min trötthet. Fattar inte varför den hänger i så envist. Vad är felet lixom? Ja ja skallen mår bra i alla fall. Den är lugn fin o mer rationell nu. Otroligt skönt!!

562332_623717090977490_1468248626_n

Lördagen var lugn o fin för min del. Mannen hade ju uppträdande med Gospelkören tillsammans med Sonja Aldén o övade först hela eftermiddagen innan konserten på kvällen. Över tusen biljetter sålda o den var mycket uppskattad men jisses vad dåliga tidningarna är på att uppmärksamma o skriva om det. Inte hittat något.

I söndags var vi på kalas för svärsonen. Dottern hade gjort en underbart god marängsviss med bär ……. pojkvännens önskan. Han fick lite bra-ha friluftsgrejer av oss, ja han är lika såld på detta som sonen vår. Ett väldigt trevligt kalas blev det!

Åh nu är det idag. Idag är åxå en dag … som började med upp vid sju för att ta sig bort till Vårdcentralen o lämna prov. Nu sitter jag här ….. får se om dottern vill umgås lite. Hon hade visst en liten önskan om det i går kväll enligt ett sms. Hon är ensam hemma mycket nu eftersom killen ligger ute på jobb var o varannan vecka. Hon har fått sommarjobb på ett äldreboende för dementa o hon har gått bredvid nu några dagar. De finns gott om jobb där så hon har nog att göra fram över. Åh efter fyra kanske det blir till o ut o äta en bit med kompisen. Har inte träffats sedan Queenkonserten.

Annars ska jag nog mest ta det lugnt. Tröttslan hänger envist i! Vädret är inge kul idag, grått, blåsigt o småregnigt. De sopar o städar här överallt nu. Vår gata för andra gången …. välstädat minsann. Åh mannen kämpade igår tillsammans med bostadsföreningen här.

 

Kramelikraaaaam / Miafia   =0)