photo banner10_zps624f608f.jpg

26 okt. 2010

Blir virrigare än vanligt...

Ibland blir jag allt lite onödigt stressad ...



Hösten här på vischan betyder att det händer en del mer än vanligt. Å inte sällan så krockar det saker, som t.e.x lammkötts-hämtning o dess utdelning till kunder med årets första Julmarknad som vi ska stå på!!! Sånt får min hjärncell o krevera så smått. Då sätter den igång o stirra runt o jaga upp sig  ..... väldans störande. Jag är sådan nu för tiden att jag klarar bara EN boll åt gången lixom. Förr funkade det kanon med typ 37 i luften ... hrm ja fast det gick ju inte i längden då nää. Nåväl jag letar lösningar som kan lugna den lille förvirrade saken där uppe i knoppen. För det första så måste jag kolla om ungarna kan tänka sig o komma hem ... då kan de hjälpa till några timmar på Julmarknaden. Det kommer ju nämligen "långväga" gäster o hämtar kött ... då kan det ju vara bra om man är hemma lixom, hehe. Vill ju gärna dricka lite kaffe med dom, kanske visa runt lite om de vill o ja typ så ..... klarar INTE o stressa. Men samtidigt med förvirringen så vet jag ju att saker o ting ALLTID löser sig. Det har en förmåga o göra det o jag borde fatta det vid det här laget. Men så funkar inte den förvirrade uppstressade saken där uppe! Hehe ja inte lätt alla gånger inte!


På lördag blir det mycket jobb åxå, då ska slaktdjuren tas ut , de ska vägas o märkas. Å samtidigt ska de ca 10-15 finaste o bästa tacklammen väljas ut. Ja de som ska få stanna kvar på gården o föra sina gener vidare. Har ju bara 42 tackor o vi behöver komma upp emot 60 för o klara betestrycket, ja hålla landskapet öppet alltså. Slaktbilen kommer på söndag o hämtar lammen. Å detta stressar mig åxå ... asså fattar inte varför, för detta har man ju hållit på med i snart 23 år! Rutiner o kunskap finns ju! Kan man byta Cell???? ...... men ok ........


.........  jag "droppar" på varje dag  med min uuhhäääiga Homeopatmedoxin, smakar INTE jordgubb kan jag säga .. mest sprit ... 180 droppar blir re om dan minsann ... om jag blir full??? .. hm trots den ansenliga mängden droppar så är svaret Nej, men stort tålamod krävs för o räkna de långsamt droppande dropparna. Men man får nog tänka sig för så man inte hoppar in i bilen allt för snabbt efter intagandet hehe! Känner jag någon förändring ännu?? Njaae inte vad jag direkt märkt .. Cellen är lika jobbig o tröttslan hänger i ... ja kanske kanske tröttslan har släppt ett par snäpp faktiskt. Men men jag får droppa på så får vi se vad som händer ... tre månaders droppande  innan utvärdering ... måtte det funka ... (jag tror på jag tror på jag tror på!!). Han homeopaten lovade i alla fall att jag skulle få en hjärna igen, hehe.


Tänk om man ändå vore en katt!!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)