photo banner10_zps624f608f.jpg

14 dec. 2012

Jo då ....

.... jag överlevde allt ensamheten trots att det dessutom vart 4 timmar extra jobb för mannen hehe. Tuff start på jobbet minsann! Den som jobbade innan ville att mannen kom dit tidigare pga div saker. Likaså fick han jobba över ett par timmar för att killen var sjuk o inte skulle till sitt "jobb". Alltså blev det typ 26 timmars arbete istället för 22. De har dessutom ringt o undrat om mannen kan jobba den o den dan. Men han sa Nej. Likaså personalmöten o annat, det rings o sms:as o jobbet blev lixom väldigt påtagligt! Undrar hur det ska bli fram över?? Ja ja det är bara jag som känner att det är lite jobbigt just nu ... det är mycket nu lixom. Olika saker som ruckar på min sk trygghet. Är så himla känslig för stress o hjärnan triggas så lätt igång på vissa saker, det behövs inte mycket kan jag säga. Ja ja det är jag som är som jag är just nu. De går la över nån gång får vi hoppas hehe.


Imorgon ska vi stå på Julmarknad o sälja skinn här borta, men det blir nog mest till att dela ut Visitkort o sedan kommer folk hem o köper istället, så brukar det funka. Vi hoppas att det är inomhus, tror det. Är lite jobbigt att stå ute nu i denna kyla. Men det har vi ju gjort förr så det funkar nog det med i värsta fall!

Sprang på stan igår en sväng. Letar lämpliga julklappar men det är inte alltid så lätt inte. Hittade några i alla fall men ännu fattas det några till de nära o kära! Det är ju inte mängden som räknas men det är ju några stycken o köpa till.


Efter detta så var jag på Frälsis Grötfest med Lucia. Mycket folk o mycket gott var det. Börjar ju lära känna gänget som jobbar där nu o det är sannerligen roliga o trevliga människor. Plus att få chansen att möta människor med så många bagage av olika slag. Det gillar jag!


Nästa torsdag ska vi hjälpa till o dela ut matkassar o julklappar till folk som behöver o de är många, de blir för varje år. De kommer till Frälsis o hämtar, det behövs organisation o flera som hjälper till så varför inte ställa upp?

Nähäpp nu borde man ta tag i dagen o klä på sig tex. Göra Visitkort o förbereda inför morgondagen lite. Ta en promenix i det fina men kalla (-15) vädret o så handla lite lätt inför fredagskvällen ....... fredagsmyyyyyys jö.

Önskar er en Riktigt Trevlig Helg!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)


10 dec. 2012

Imorgon börjar det nya ..



.... ja för mannen min i första hand men åxå för mig. Han börjar jobba o försvinner redan vid nio i morgon (börjar ett par timmar tidigare pga att en tjej skulle sluta sitt pass tidigare). Sedan ser jag honom inte förrens dagen efter vid typ 12!! Asså jag har ju varit så bortskämd med vår sk "ledighetssemester". Han har haft lite engagemang i soppserveringen på Frälsis några timmar en dag i veckan o så Gospelkören måndagskvällar vilken det nu är uppehåll ifrån. Men nu ska han ju vara borta ett helt dygn åt gången o det rubbar min trygghet jö, uuhuuuuääää!! hehe Ja ja detta kommer att ske en gång i veckan om han nu inte får extratimmar/pass där förståss. Han har ju inte jobbat "borta" sedan 1988-89 lixom. Å då var han inte borta på natten o inte så många timmar på en gång! Asså hur vänjer man sig nu då??
Men jag hoppas att jobbet kommer att bli bra o att han ska trivas ... o att killen han jobbar med/för ska trivas med honom förståss. Å att jag kommer att överleva! hehe


Annars då? Tja far väl runt lite hit o dit för att försöka hitta lite lämpliga julklappar (pustar, stånkar o stönar). Det är allt ett evigt tänkande o fixande det!! Fann en mycket fin julklapp till min bästaste bloggvän MN minsann. Japp det vart lätt när den lixom bara dök upp framför ögonen på mig. Men får se hur jag ska få den till henne nu bara. Paket på posten? Hm kan ju gå sönder! Åka dit med den? Japp kan vara en idé minsann!! Skiter i om hon får spelet! Så det så, men lovar att höra av mig 10 minuter innan i så fall hehe.


Nähäpp detta var bara en liten allmän uppdatering. Nu ska jag nog slappa i soffan en sväng. Tända lite ljus o sedan se till att mannen packat det han behöver ha med sig i morgon!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)