photo banner10_zps624f608f.jpg

23 feb. 2012

Thrillern fortsätter ...

Jaha så hade vi då möte här med den intresserade bonden med fru o deras nyfödda bebis o så mäklaren åxå. Men det visade sig att de endast ville ge 3,7 istället för 4,2 som vi trodde o hade uppfattat. Suck o stön. Stackars mäklaren hade ju inte ens behövt vara med, åka långt för typ ingenting. Ja ja bara bita ihop så kör vi lite till. Bonden är ännu med i leken men vi måste ju diskutera med de andra inblandade i familjen åxå innan vi kan avgöra. Fick under eftermiddan reda på att vi plötsligt har två visningar i helgen. Så nu kan vi ju hoppas på att någon av dom kanske blir intresserad så det blir lite fart på budgivningen. Ja vilken följetong det är va??



Annars inte möe nytt precis. Planerar mest vad vi ska ta med vid nästa vända ner till radhuset. Kör utan baksäten i den lille Audin, går faktiskt in mer än man kan tro. Meja är nöjd bara hon får åka biiiiil, en av hennes absoluta favoritsysslor. Har målat/sprayat en pedestal o en spegelram vita idag. Sånt är kul .... me like!

Typ sådana häringa!

Hade förresten otroligt tur här om dagen ... var på Bejjers byggmatriel o handlade dörrfoder bla ... det är nämligen så att förra ägarna hade glashyllor i badrummet som de tog med när de flyttade. Alltså röda illfula pluggar kvar i kaklet som bara lyser i ögonen på mig. Vad göra åt det lixom? Ta bort dom o spackla igen? Hm ja skulle nog funka .... nåväl fann glashyllor i butiken ... passande hörnhyllor bla. Svindyra kan jag lugnt säga men stod kvar o drömde lite ändå tills jag plötsligt fick syn på en lapp mitt i alltihopa ... i A4-storlek hmm inte ett dugg blind hehe. På den stod 70% rea!!! Köpte tre hörnhyllor, en rak hylla o så fästen, allt för typ 500 spänn tänk då 70% rea. Passade perfekt när jag skruvade upp dom. Sånt gör mig väldans nöjd o glad nu bara hitta lämpliga ljuslyktor o annat nice man kan ha på dom.

Nääe nu är jag trött .. eller det har jag varit hela dan efter mötet. Å lätt huvudvärk pga av målarfärgen. O magknip efter allt kaffebäljande! Får bli soffhäng nu en sväng. See Yaaa!!

Kramelikraaaaam / Miafia   =0)

21 feb. 2012

Kanske ...

Kanske kanske .... det blir äffär i veckan! Nu har bonden som varit intresserad ett tag bestämt sig för ett möte, han är beredd att lägga ett bud. Yes! Bara hoppas att det går i lås!

Professorn är åxå fortsatt intresserad, men han träffade grannarna nere vid sjön o de sa till honom att gården inte är värd mer än 3,2 (samma som de själva bjöd efter första visningen) jäkla taskmörtar, så gör man väl inte som "goda" grannar? Professorn la ett bud efter det på 3,250 000 milj. Värdet är ju 4,5 miljoner o vi kan tänka oss 4,2 milj som lägsta. Tänk då på att detta ska delas med gubbens syster o så alla skatter o avgifter på det, blir lagom kvar till ett litet radhus på 103 kvadrat i Jönköping! Jämfört då med gården på 52 hektar mark, skog o vatten, marken går ner till sjön. Två bostadshus o en massa uthus. Ja det är förunderligt!



Vi far fram o tebax emellan gården o Hovslätt. Tar med lite saker varje gång så nu kan vi bo här utan större problem, ja förutom 120-sängen då hehe. Ja köket är ju till hälften utrivet men vatten o spis finns ännu kvar. Beställde nytt kök på IKEA förra veckan o det ska komma den 13 mars. Det blir "Ädel off white" med ljusgrå/beige? bänkskivor som har en aluminiumkant. Spännande o se om vi kan sätta in det själva, ja erfarenhet finns ju, har hjälpt till o skruva ihop o sätta in två kök innan på gården men då med hanverkarhjälp. Trivs bra i radhuset, känslan är rätt o jag är nöjd. Ska nog kunna "boa" in mig här ordentligt med tiden. Bara att lösa problemet med två katter o Meja-hunden. Vem ska ta hand om dom? Tror att det problemet blir det sista vi tar ordentligt tag med. Känns ju svårt att göra sig av med dom. Önskan vore väl att någon ville behålla katterna på gården så de kan få leva vidare där. Meja fyller 11 i maj o är ingen ungdom längre, har många lustiga hyss för sig så som Bordercollies brukar ha. Hon börjar förvisso få lite bekymmer med de nedre regionerna när hon löper. Ja ja det där med djuren ordnar sig nog åxå. 

Idag blir det nog en sväng till Ikea igen. Vad vore livet utan IKEA lixom? hehe. Nähäpp nu kanske man ska göra sig balja nr:2 o klä på sig o starta dagen ordentligt. Hm gubben vill testa o åka buss åxå! hehe Ja det kan nog bli en kul dag!

Kramelikraaaam / Marie  =0)