photo banner10_zps624f608f.jpg

18 juni 2013

Urkingen!!

illustration-sjuk-455px

Inte ba!! Däppt i däsan, sdorar o hostdar!

Men de går la över kan jag tro! Känner mig bara halvdöö så det finns hopp! Slö dag med låg fart har anammats.

   DSC03190

DSC03200

Är kattvakt åt Wilgott o han håller mig lagom sysselsatt …. ja när han inte sover uppe på vitrinskåpet förståss. Har just varit ute med honom i koppel på baksidan  en sväng. Han ser så finurlig ut hela tiden …. ser hans blickar uppåt planket o förstår vad han tänker! RYMMA!! Men häpp det får han ju inte, drar i kopplet o säger -Nehehe ee du. Ja nu sover han men på golvet denna gång, orkade väl inte hoppa upp så högt .. blev många intryck i den stora lilla trädgården minsann. Go katt det där är det!! Min favvo! Kanske för att han vill kramas ofta o sköter sig fint, är ju innekatt o de blir ju ofta lite speciella. Nackdelen är alla förbaskade katthår! Fällmonster!!

DSC03219   DSC03218

DSC03176

Passade på pyssla lite där nere i trädgården när jag ändå var ute lixom. Det växer o frodas som hejsan o det behöver ansas lite. Vattnet porlar så härligt i dammen nu sedan vi satte dit den nya pumpen … ja å kruset så klart. Glad för den lilla lilla trädgården, den är både vacker o lättskött!

I går var vi ute o åkte igeeeeen då ja. För o köpa den där dammdekorationen. Hamnade på fantastiskt härliga platser söder om Ulricehamn vid vackra sjön Åsunden. Kan varmt rekommenderas!

 

DSC03178   DSC03204

DSC03216

Ja annars inte nytt direkt. Vaknade vid sju i morse pga förkylningen men åxå av ett evigt brötande precis utanför. Ja nu lägger de igen dikena med fjärrvärme o kablar efter sig. Åh maskinerna hörs kan jag säga särskilt vibrationsmaskinen som får saker att skallra i vitrinskåpen o golven darra! Men på samma gång så älskar jag ju maskiner så ja jo att sitta på första parkett är ju inte så dumt då ne! Följer allt från slangbrott, lyft, köra framåt o köra bakåt …  då piper det!! Sopande, vibrerande, fyllande o avlastande hehe Fullt upp med andra ord!

Igår kväll var dottern här med en kompis, vi lagade mat, tittade på hyrfilm o käkade både glass o godis!! Inte dumt de!! En bra kväll.

Oj vänta ……..

.

.

.

DSC03214

Det var visst kram o keldax!!! Åh katthåren yyyr! Fnyyys! Ja ja är man söt så är man, går ju bara inte att motstå!

DSC03220

En sak som retar mig just nu är att mina öron är blodiga o ömma!! De tycker INTE alls som jag!

Näpp! Ja jag tål nämligen inte örhängen, varken guld eller silver sedan några år tillbaka, men har testat många gånger ändå. Åh naturligtvis så var jag tvungen att köpa ett par jättesöta i äkta silver, hade dem på hela dan igår o kände på en gång att det gjorde ont o blev sårigt snabbt ja. Åh ändå så var jag göörnoga med att sprita både öron o hängen men häpp. Bara o inse att det nog inte funkar tyvärr. Ser inte klokt ut, svullet o ont. Åh jag som har så många fina i både guld o vitguld som jag fått av käre mannen under åren de första tio åren! Tråkigt är det för jag gillar ju örhängen o har tre hål o stoppa vackra saker i. ;0)

tr_7

Mjölken är slut o det är kriiiiiiiis, kaffe utan mjölk är som kyssar utan grädde …. ööööh ja eller nåt …. blir till att ta sig till affären o fixa mer. Finna något tuggbart åxå, funkar dåligt med att endast leva på kaffe o köttbullar sådana här dagar i ensamhet o förkylning. Åh så ringa mamsen åxå …. det var ett par veckor sedan nu. Hå hå ja ja! Bäst o ladda telifonen!!

Seee jaaa o ha det gött!

Kramelikraaaaam / Miafia   =0)