photo banner10_zps624f608f.jpg

23 nov. 2011

Okaiii ..

Före:


Efter:


 En viss liten skillnad. Ja fy sjutton för o röja, fy sjutton för så många byggnader när man röjer hehe. Men fint som snus blir re! Å en med råge knökafull container är bytt till en tom! Den andra är nästan full av skrot. Får väl ta detta som rejäla gympapass, har träningsvärk o är trött men glad o nöjd. Anser att det nog får anses som klart för denna gång i alla uthus. Jippiiiee!!
Imorrn blir det till hålla sig inne .... kan säga att det är eftersatt här nu! Hörde av mäklaren idag att det i alla fall kommer några på visningen, tror det var ca 7 som anmält sig hittills, spännande. Ska man bjuda på nåt tro? Snittar o champagne kanske? hehe Nää de får nog klara sig utan. De får nöja sig med mitt glada leénde o humör.



Lär väl tjöta hål i pannan på dom stackarna o springa före o säga att: -Nähä inte glo i den garderoben ... å inte i det rummet o absolut inte där för där har jag inte hunnit städa!! Hehe näää de får glo bäst de vill, de får ta det som det är på sina ställen. Huvudsaken är att det ser lite snyggt o rent ut. Ja det får bli imorrn det som sagt! Då är det en ny dag med nya möjligheter ... ööh nya röj!

Kramelikraaaam / Miafia    =0)


1 kommentar:

  1. Hur gick det med visningen? Va skoj..nu uppdateras din blogg hos mig när du har skrivit :) Ha en bra advent! Kram

    SvaraRadera