photo banner10_zps624f608f.jpg

9 mars 2012

Nu é re nog klart minsann!!


Äntligen verkar affären vara i hamn. I onsdags träffades alla inblandade på gården o köpekontrakt skrevs. Den unga familjen Westman tar över o vi gillar dom skarpt. Det är människor med skinn på näsan, tydliga visioner o mål. De ska ha djur o bruka gården. Å djuren blir lite ovanliga, utrotningshotade så som Rödkulla, Gutefår o ev Linderödsgrisar bla. Lilla Hedda 9 månader kommer att få en underbar uppväxt. Den 25 maj blir det möte på banken för att slutföra affären, så innan dess måste det röjas o tömmas färdigt. Har lite tur åxå för de ska hyra ut Gula Huset veckovis till turister via ett företag så de behöver möbler o godtar en hel del av det vi tänkt skänka bort.


Förresten som information så är det Johanna Westmans bror Oscar som tar över gården! Å han är en sann äventyrare  minsann http://www.vegaexpeditions.se/  Blev fruktansvärt sugen på o följa med på nån resa när han berättade om allt fantastiskt som upplevs, både djur o natur o mer därtill!


På söndag ska vi hjälpa gubbens kusin med familj o ta ner lite träd vid deras fritidshus. Å på tisdag kommer nya köket wiihiii!! Å vi har tänkt sätta in det själva ... hur nu det ska gå?? hehe. Ja ja vi får väl försöka, har ju varit med om två installationer innan, silvertejp o superlim funkar ju alltid!! I värsta fall får vi väl kalla in någon snickare om det blir allt för snett o vint.På torsdag kommer Värmepumpen att installeras åxå. Så det rullar på bra i livet kan jag säga ....


.... vilket åxå resulterar i dålig sömn, sover oroligt, vaknar många gånger varje natt. Blir väl så när det är mycket som snurrar i den stackars lilla hjärncellen. Saknar mina samtal med K enormt mycket, fick lixom lite mer ro i sinnet när man fick prata av sig en gång i veckan o dessutom fick en massa bra hjälp med att finna sig själv, kanske tom förstå sig själv hehe! Men men får väl se om man kan finna något liknande här i stora staden om det känns behövligt fram över.
 Katterna jag har lite ångest över, familjen Westman vill inte ta hand om dom för de har egen katt. Hur göra? Ja jag får se till o fixa något bra för dom. Ja ja so far so good!!

Kramelikraaaam / Miafia  =0)

5 kommentarer:

  1. Underbart att höra att köpet är i land. Nu kan du slappna av och se fram emot nya livet i radhuset.
    Jag gläds me dig och livet blir nog lite lättsammare när allt är över ska du se.
    Stor kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Häpp ingen avslappning här inte ... möe kvar o fixa på gården, många flyttlass o loppisgrejer o städ kvar där må du tro. Men vi smiter ifrån alla sysslor där lite nu hehe för det är så roligt o pyssla o dona i radhuset. Hur som så känns allt så bra sååå!! Puss på dig sköna dam!
      Kramelikraaaam åxå =0)

      Radera
  2. Vad kul!! Grattis att försäljningen är i hamn, allting ordnar sig till det bästa! Jag längtar tills det blir vår tur:)
    Kram Carina

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att det har kommit så långt! Hoppas det ordnar sig med katterna. Kram

    SvaraRadera
  4. Nu har du ju inte skrivit på jättelänge... hur går det med allting??
    Carina

    SvaraRadera