photo banner10_zps624f608f.jpg

13 okt. 2010

Sunshine with some clouds

Frostigt o kallt två mornar i rad.

Jo hösten är allt här nu, det t.o.m låter när de frostiga gula löven faller. Ett får stod nära en stor lönn o hon ryggade, blinkade o såg allmänt rädd ut, jag tyckte det såg rätt komiskt ut hehe. Solen skiner från en klarblå himmel med lite bomullstussar det är inte dumt det! Ett annat tecken på att vintern närmar sig är att det nu knaprar här o där i huset .... ja mössen har väl insett att det gäller o hitta ett lämpligt varmt vinterboende. De håller till i väggar o tak. Komma åt dom?? Hm inte lätt ... har två katter i huset men de sitter mest på helspänn o lyssnar o kan inte göra så mycket. Får hålla koll i de stora garderoberna så de inte härjar omkring där inne. Släppa in katterna då o då är en bra lösning, de får helt enkelt tassa runt därinne o lägga ut doftspår!
Ja nåt liknande men typ annorlunda.
Ja annars då?
Nää inte möe inte ... ska på Utvecklingssamtal i Nässjö idag. Men det brukar gå fort o smidigt, dottern är en skötsam prick minsann. Hon ville visst åka o handla lite efteråt så det kan ju passa när man har bil o hon slipper gå med pensionärsväskan med hjul! hehe Ja men vadå? En sådan rullande historia är ju hur smart o bra som helst jö, står tre vid hennes ingång i trapphuset eller hm fyra nu kanske ..... ja ja hon slipper kånka o bära på tunga kassar, långt o gå är det åxå. Ja HON köpte den själv på Karlssons så den är inte påtvingad om man säger så. Å skulle någon mot förmodan fråga varför hon går omkring med en sådan så har hon klurat ut att svara: Tja jag handlar åt mormor! Eller: Öööh vadå da? Den är min, rullar fint o lätt, tycker du inte den är  fin?? Ja den ungen brukar inte gå av för hackor! Ska för övrigt fixa till hennes cykel idag åxå, ja sätta dit sadeln. Har inte blivit gjort sedan Tjejvättern avklarades hmm det var ett tag sedan det. Å cykla är ju inte dumt heller när man ska handla. I alla fall innan snön kommer.
Mamsen
Måste även slå en signal till mamsen o se hur hon mår. Har inte pratat med henne på länge nu. Å inte ringer hon mig heller hrmm utan väntar på att jag ska ringa hela tiden, o jag är uuuurkass på o ringa .... oavsett till vem! Läkarna är väl i alla fall rätt säkra på att hon har Muskelreumatism så nu äter hon Kortison o mår mycket bättre, å det är jag väldans glad för ... för fyyyy vad dålig hon var!
Måendet
Ja det är lite upp o lite ner o hit o dit nu för tiden. Men så är det, det vet jag efter alla år. Men det har varit lite ner nu en period, har väl med en massa o göra. Nytt o gammalt lixom, skit som gnager. Känns ofta som om man står o stampar på samma fläck o kommer ingenstans. Ja det är ju en biverkning av nedförsbacken. Har så mycket jag borde ta tag i men orkar inte just nu, vissa saker är inte ens värt o bry sig om, det påverkar bara måendet negativt så det hoppar vi, glömmer o suddar helt enkelt...... bra lösning va? hehe Men men jag vet ju att det vänder snart o så är man på G igen o ser saker med helt andra klara ögon. Började äta Rosenrot igår .... hoppas på att få lite mer energi. Får se om det funkar! Hoppas kan man ju alltid göra!
Nähäpp nu borde jag ta tag i nåt här, klockan går!
Kramelikraaam / Miafia    =0)