photo banner10_zps624f608f.jpg

28 maj 2014

Dax igen.

Var i Skaune ja Flyinge för att vara precis förra helgen. Hälsade på sonen o hans tjej ett par dagar. Det blev en del uteliv med äventyr av olika slag. Storkarna o hästeriet på Flyinge Kungsgård, Vilks häftiga byggnationer i Kullaberg. Besök på sonens jobb på Emporia, Geocaching, vandring, god mat o allt vad det nu var. Alltid lika roligt att umgås med dem även om tjejen denna gång var lite upptagen med pluggande o dans. Alltid lika mycket att uppleva där nere. Kan säga att jag hade träningsvärk i flera dagar efter Vilksäventyret. Där var det brant kan jag säga. Men det var det sannerligen värt.

På vägen hem for vi kustvägen uppåt, gick på stranden i Tylösand o åkte vidare, hamnade av någon konstig anledning i Ullared. Var inne en sväng o hittade lite småsaker. Inte så mycket folk denna dag. Ja det var ju innan löningarna skulle komma så det var nog förklaringen.


Jag har jobbat några timmar vilket gick alldeles utmärkt har åxå fått min första lön wooooow!! Ja så stor var den inte men naggande god.

På mors dag blev vi inbjudna till svägerskan o hennes sambo för att träffa svärmor o umgås lite. En mycket trevlig dag  med rostbiff, potatissallad, grönsallad o så mumsig rabarberpaj till dessert.

DSC07009DSC07011

Ja lastbilen var INTE på fel sida den åkte på ett släp men det såg onekligen läskigt ut hehe. Åh dessutom verkar det kommit in en “orm” i kameran!! Ja den går inte att torka bort så jag gissar att den smugit sig in i objektivet. Attans!! Får väl lämna in för rengöring kan jag tro.

På Mors Dags-kvällen ville dottern o hennes blivande man komma o grilla så okaiii då gjorde vi så. Jättetrevligt att kunna sitta ute o njuta i kvällssolen o jag fick en sååå fin bukett av dem.

Har beställt klänning från Kina nu till det blivande bröllopet i sommar. En gröööööön ja sådan här fast i lite bredare storlek då åh lite längre, tee length som det heter hehe. Hoppas det blir bra o att den passar. Kanske borde valt en i strechtyg??

Min klänning

Fick tips via en väns blogg att det var en fin kvarn till salu utanför Söderköping o precis som hon o hennes sambo så gick vi igång som rediga Ernstar. Så himla kul att planera, tänka o skapa. De nämnde att de eventuellt skulle gå på visningen som var i går klockan 10.00. Direkt så kände mannen o jag att ja varför inte?? Vi åker, dessutom skulle vi ju få chansen att träffa en av mina favoritbloggerskor ju. Men de valde att avstå visningen men inbjöd ändå till en IRL-träff …. eller var det vi som gjorde det?? hehe. Sagt o gjort vi for till Linköping o var där vid 12, åh guuuu vad härligt det var att få möte henne o hennes sambo. Varm kram, titta runt på deras fina boende o aktiviteter, armkrok på stan, god mat på Stadsmissionen o sedan kaffe på Waynes Coffee. Åh mycket prat, men de dryga tre timmarna gick allt för fort. Men det blir fler träffar bestämde vi. Härligt när det känns bra o gör en så glad!! Efter det så letade vi upp Kvarnen, likaså bra när vi ändå var så nära o är så nyfikna.

Kvarnen är fantastisk, vilket läge, vilka planer man får igång. Men NEJ vi ska inte köpa den. Bara roligt att drömma o planera. Mannen är ju helt galen i vattendrag o kvarnar, lite smittad har jag allt blivit.

Efter det for vi in till Söderköping o promenerade runt i denna alltid så mysiga stad för att så ta oss “lite” glass på Smultronstället. Antar att den jätteglassen inte bådade gott för min klänning! Hmmmmm!!


Ja det var en riktigt bra dag igår minsann. Idag är det lugnt, inget på tapeten o det är skönt, det behöver jag.

Kramelikraaaaam / Miafia   =0)