photo banner10_zps624f608f.jpg

2 apr. 2013

Jo men visst ….

pc3a5sk_197075725
Påsken gick så bra så. Vi blev 8 personer minsann o det var göööörtrevligt. Jag pysslade lite lagom inför Påskaftonen. Hade inte alls så höga krav som jag brukar. Orkar o behöver ju faktiskt inte det, men mannen var sååå behjälplig, han dammsög, torkade golv o t.o.m putsade fönster!! O eftersom vi hade knytkalas så flöt matfixet lätt o smidigt. Jag dukade o gjorde en omelett. Japp en lyckad o mycket bra Påskafton. Tack mannen du är guld värd!!! Rött hjärta
DSC02019
Sonen var här torsdag till måndag. Underbart att få rå om den goe mannen. Fick dock veta att han inte mår så bra. Har gått i väggen (23 år ung) o har det jobbigt, känner sig utmattad o orolig. Jobbet tar mycket på honom, o jag förstår att även han är HSP. Det har jag misstänkt förut men fick det nu mer svart på vitt. Han är en känslig person som alltid vill väl o har svårt att säga ifrån o säga nej lite oftare, vill alla andra väl i första hand o är inte stresstålig. Jag känner igen mig så mycket i honom, han har definitivt ärvt detta från mig. Men han har fått hjälp med KBT-samtal o läkare nu så jag hoppas verkligen att han ska få bra hjälp o komma på fötter igen.
heart1

 Det är ju så att båda mina barn har sina bekymmer o det känns ju i ett modershjärta. Hur kan jag hjälpa dom? Vad kan jag göra? Jo finnas där för dom, lyssna o stötta, försvara o hjälpa dom så gott det går. Klart man vill sina barn väl …. självklart! De är ju de viktigaste personerna i mitt liv. Sonen måste få hjälp med sitt mående o komma på fötter igen, bli tillfreds med sig själv o sitt liv.  ALLA har sina bekymmer så är det ju. Jag är i alla fall väldigt glad o nöjd med min medicin so far. Jag mår bra o är så mycket lugnare. Tankarna trissas inte längre, jag kan tänka lugnt o mer rationellt, sover gott men är trött hela dagarna, kroppen tar igen sig lixom. Går inte igång på alla tolv cylindrar för minsta sak längre. Underbart!! Känner lite frid o ro o tror ärligt att jag klarar att finnas där för de som behöver mig. Men med viss måtta naturligtvis. Hur mycket som helst orkar jag inte men känner att jag kan säga ifrån mer nu när det blir för mycket. Dottern blev förresten av med sitt Bovärds jobb, hon var så ledsen för det. Har jobbat hårt där i 9 månader o trivdes rätt bra. Men häpp …. en annan skulle ha hennes tjänst. Så är det att vara ung o gå på vik. Men samma dag som hon slutade fick hon nytt jobb …. som undersköterska på ett äldre/demensboende i sommar på obestämd tid. Plus att de kommer att ringa in henne som Bovärd när det behövs. Så hon är mycket nöjd o glad med detta. En duktig o omtyckt tjej minsann!!
BildSURFPLATTA
Svärmor 76 år 77 i sommar köpte en Läsplatta här på Påskafton o fick god hjälp av barnbarnet (sonen min) att komma igång!!! Hon har ingen erfarenhet av Internet, hon köpte en gammal laptop för typ 7 år sedan för 200:- utan internet som hon använt som skrivmaskin. Nu jobbar hon hårt med att lära sig plattan, FB o mejla står först på schemat. Det plingar i min mobil mellan varven här …. mejlen ploppar in hehe. Hon är strong den kvinnan.
feet1
Mannen jobbar idag, har varit bortskämd nu ett bra tag med att mannen kommit hem på kvällen då grabben sovit hemma hos sina föräldrar. Men nu ska han träna på att sova i sin lägenhet igen. Så det blir till att sova ensam igen. Inga problem det går bra nu o gick rätt bra förut åxå för den delen, det är ju bara en natt i veckan ibland två hehe. Idag ska jag plocka iordning lite efter påskhelgen o ta en promenad i det fina vädret förståss. Bäst att passa på innan snön kommer igen … om den nu gör det. Risk finns visst säger dom. Uuuuuhäääää!!
581585_500125820050989_738381716_n
DSC02021
I landet vid vår ytterdörr!!
Ha det gott!!
Kramelikraaaam / Miafia  =0)