photo banner10_zps624f608f.jpg

28 jan. 2014

Uuuurk!


DSC05871

Tillfälliga lagningen jag fick innan jul.
Ja fyy för tandläkaren! Drog ut den trasiga tanden som hade tre göööör långa rötter idag o det var rätt oskönt. Ja jo bedövning fick jag massor massor. Skulle säkert räckt till en hel häst, halv huvudet bedövat! Så speciellt ont gjorde det inte … men väldans obehagligt. Jag har ju aldrig gillat Tandis men med dagens suveräna metoder så går det ju rätt bra. Jag överlevde idag … höll på att svimma i början där när de rotade, knyckte runt, lirkade, klöv o drog. Men det gick över det värsta efter en stund. Tog väl någon timma allt som allt. Fick ett sår i läppen åxå kanske det egentligen var det mest smärtsamma hehe.

DSC05965 

Så äckligt o jobbigt att bita på den tussen!!!
Så nu börjar man bli en “tannalöser” käring åxå!! Ja jag hade inte lust eller ens råd att rotfylla o göra en ny tand. 8000-9000 spänn skulle det kosta i så fall. (roligare att lägga pengar på annat i livet lixom) Plus att jag ska gå några gånger till o fixa med tandfickor. Denna tand sätt ju rätt långt in o jag får väl sluta att le som en bredkäftad groda i värsta fall nu. Men belöningen jag fick krävde var ju värd såååå mycket!

DSC05962

En ring!!! Woooow alltså! Tog bara en ur barnlådan o när jag tittade efter (med glasögon) efteråt så var det en kanin på ringen. Ja men jag ÄR ju en kanin! Cooolt! hehehe

img_2364   img_2341

Annars då? Nåt kuligt? Ja det roligaste på sista tiden var nog spontanbesöket hos familjen N. Åkte dit med skinnen de beställt o då fick man både kaffe, god mat o en massa underbart prat o skratt. Så nu lever jag gott på de minnena ….. det sitter lixom kvar extra länge när man fått krama på dom lite. Tack tack för den livräddningen! Åh skinnen blev göööörbra o nu är de ordentligt med i inrednings-svängen …. sååå hippt! Åh deras renoveringar gick inte av för hackor … döööööösnyggt!!

front-ad-hastmannen-1200

Jo åh så filmen “Hästmannens sista strid” ….. superbra men sorglig. En hel del goa skratt en del tårar o faktiskt applåder så där mitt i.  Fruktansvärt hur människor blir behandlade av sk inspektörers envisa utrotning av snälla skötsamma människor. SE DEN!!! Jo jag är glad o tacksam att djurskyddsinspektörer finns ….. men de borde göra annorlunda, se den lilla människan bakom. Lära ut hur man borde göra, stötta o fixa saker på ett mycket bättre sätt än de gör. Magra djur som avlivas på plats … vadå mat? Näää bättre att avliva än göda o få dom att överleva. Ja här skulle jag kunna skriva sida upp o sida ner men nej orkar inte det nu. Besviken på dom är jag i alla fall. Åh särskilt Ingela Björklund som troligtvis är född utan både hjärta o empati. För djurens bästa??? Tja alla tre hästarna är ju döda nu så!!
Stig.Anders hälsade på oss i salongen o utbrast –Men er har jag ju inte ordnat biljetter till ….. nästan upprörd. Nä jag hade fixat genom beställning på biografen. Han hade bjudit ca 114 vänner att se filmen gratis. Så det visste han omedelbums att Näpp till er har jag inte fixat det. Ja han är go han … fick en sådan go kram!

DSC05951  
DSC05956   DSC05958

Projekterat har jag åxå, måste få vara kreativ emellanåt för att må gott. Denna gång var det två äldre bord o 8 stolar som fick sig ett lyft för att bättre passa in i min smak. Ja stolarnas klädsel var original från 92 tror jag o var väl rätt solkiga. Men nu är det ju lighta färger som gäller så. Japp nöjd blev jag.

Flyinge

lägenhet flyinge - Översikt

På fredag bär det ner till Skåne. Sonen o flickvännen ska flytta för tjejen ska fortsätta en utbildning i Revinge. De flyttar då från Malmö till Flyinge. En två denna gång åxå men lite lite större. Så nu har jag svårt att somna bara för det. Jag inreder (utan att ha sett lägenheten) o fixar o donar. Funderar på vad jag har i gömmorna som de kan tänkas behöva.  Lägenheten i stan ska de hyra ut i andra hand ca ett år till att börja med. Tjejen A som ska hyra visade sig vara en gammal barndomsvän. Ja vi bodde faktiskt i samma hus på gården när de föddes o något år framåt. Sedan har vi väl inte direkt umgåtts, mest träffat deras föräldrar spontant då o då o en del barnkalas när de var små. Kul att det blev hon tycker jag. Hoppas allt blir bra nu! Åh det gör ju inget om det skulle bli lite saker kvar där för A har visst inte så mycket med sig alltså funderar jag på lite dublettgrejer. Två lampor har jag kommit på i alla fall. Blir en spännande helg … ja förutom allt kånkande då. Jag tar allt fluffigt ok!!
Annars så går väl livet sin gilla gång …. gilla? Jilla? Gjilla? hehehe ja ja.

71

“Gubben i lådan” dök upp för typ tionde gången men försvann lika fort. Igeeeeeen!! Förstår mig inte alls på den så kallade vänskapen. Efter 7 års strulande så fortsätter strulet. hehe Jag duger väl inte som vän eftersom jag inte får vara det mer än några dagar åt gången. Men so what!! Jag har slutat deppa för det för läääääänge sedan. Tar bara en massa energi o det är jag evinnerligt trött på. Duger man inte så gör man inte. Alla kan inte gilla alla lixom. That’s life! Jag är inte ovän med någon o det känns ju skönt.
Åååååh!!! Äntligen kan jag få ner lite ljummet kaffe, två timmar har gått o jag har spottat ut tussen. Åh kaffet kom inte upp i bihålan heller …. phuuu!! Värktablett intagen o nu viiila. Helt slut efter all krampaktig spänning. Hoppas jag kan få i mig en semla framåt kvällen. Mannen skulle införskaffa ett par nu. Håll tummarna! Eller äsch ner kommer den alltid!! hehe

Kramelikraaaaam / Miafia    =0)