photo banner10_zps624f608f.jpg

26 mars 2013

Påskförvirring

Traditionen brukar vara att vår familj o mannens syster med familj + svärmor träffas på påskaftonen. Kör knytkalas o delar på så sätt på matlagningen. Gööörtrevligt o gott minsann. Men i år vet jag inte riktigt vad jag ska känna o tycka. Sonen kommer hit över påsk o det är nog det bästa med hela påsken. Svärmor vill köpa en läsplatta av något slag så det ska vi hjälpa henne med åxå på påskafton så hon är ju redan bjuden. Alltså hinna fixa med firandet o så åka till Elgiganten, då går det igång i min skalle … hur få ihop det. Jag vill ju vara på två platser på samma gång lixom hehe. Förbereda allt innan? Jo tjena det är ju min stil NOT. Jobbar bäst i sista stund när jag är jagad av tiden dumt nog.

Mannen o jag sa att i år kan det nog räcka med barnen, svärson o svärmor, 6 personer, men om syrran med man kommer blir det ju bara två till lixom, ja för deras dotter har flyttat till Öland till pojkvännen så dom kommer nog inte vad jag vet. Jag är lite extra trött nu när medoxinen verkar så lugnande. Ett skönt lugn som jag verkligen uppskattar o njuter av. Sover riktigt bra o mår såå mycket bättre. Nåväl nu undrar mannens syster om det ska bli någon familjeträff i påsk. Kör frågan runt runt i skallen …. försöker känna av vad som blir bäst o vad jag egentligen vill. Gööörsvårt. Magkänslan är inte tydlig heller så. Men tror nog ändå på lite lugnare firande. Räcker gott med 6 personer. Japp det får nog bli så. Eller?? Uuhhhäälingen vad krångligt det ska va!! Velig är ju mitt mellannamn. Ja ja det ordnar sig alltid! Kör ett par varv till!

nobrain

Hur som haver så måste det fixas lite här, planeras, handlas, städas o donas. Ja inte så överdrivet naturligtvis men ändå. Vet ju att jag går igång o vill ordna med allt, o då som sagt helst i sista minuten dessutom. Blir lite stressad o störd. Servicemänniskan kommer igång så in i bängen när det väl är på gång … inget fel med det absolut inte men det tär på mig hur kul det än må vara. Hjärnan är ju inte riktigt på hugget nu utan rätt seg. Åh så blir man lite irriterad när hjärnan inte vill eller kan vara mer konkret o med nu. Bara att skriva en att-göra-lista tar emot, men så har det ju varit läääänge, bara lite mer trögt o oklart nu!

1354867113844

Idag ska jag i alla fall ringa mor o sedan ut på stan o ta en fika med en ny tjejkompis. Det blir bra det!! Åh solen skiner från en klarblå himmel …. tjohooo!!

Kramelikraaam / Miafia  =0)