photo banner10_zps624f608f.jpg

25 mars 2012

Oj då ...

.... vad tiden rusar! Blir väl så när man har mycket omkring sig. Det har mest varit kök kök kök som gällt nu ett tag. Ja vi spikar, sågar, mäter o donar själva. Å tänka sig köket kommer på plats o det ser ut att funka riktigt bra. Ännu har inte skåpen trillat ner i alla fall hehe. Har andra halvan kvar nu nästan, kakel fattas ännu o det kommer i april, på andra halvan ska skafferi, kyl o frys o bänk m.m upp. Får nog bli nu veckan. Köket är litet o man behöver verkligen varje skåp man kan få. Blir nog dessutom åter en tur till IKEA idag för o införskaffa lite bänkbelysning o kantakter.


Kära sonen har varit på besök ifrån Malmö i hela 5 dagar!! Sådant gör ett modershjärta glatt! Så gott att få rå om honom o umgås så där. Nästa gång vi ses blir nog till Påsk då vi ska försöka träffas här med lite släkt på påskmiddag.


Våren är kommen o man riktigt njuter av all sol o varma dagar. Var på Plantagen i går o köpte lite blomster till o ha utanför ytterdörren. Ser ju trots allt lite välkomnande ut. Men snö påstås komma till helgen huuuaaa!! Ja ja det är ju bara mars ännu så bakslag tillhör denna årstid som bekant.

Vi var på gården här om dagen. Gubben skulle deklarera så sonen o jag passade på o titta till allt. Fick ihop ett par kartonger för mer fick inte plats i lilla bilen. Matade katterna o kelade med dem en stund. Har ångest för hur det ska bli med dom. Vet ju att de måste lämna gården, så jag vill hitta nytt/nya hem till dom. Själv kan jag o vill jag inte ha katter. Man blir så bunden o ansvaret finns ju där hela tiden. Å bli stadskatt är ju inte alltid så bra o lätt att bli när man är van vid lugna landet. Ja ja jag söker vidare efter en lösning. Hunden funkar kanon här, hon fungerar tom bättre i stan faktiskt hehe. Hon uppför sig fint o trivs jättebra. Men som jag sagt förut så skulle vi ju helst bli av med henne åxå. Ja ja allt ordnar sig. Måste försöka åka lite mer till gården fram över, ännu är det mycket att tömma o fixa med där. Blir mest trött när jag kommer dit o ser allt som måste göras. Stresstermometern rusar i höjden. Men någon ångest för vårat beslut känner jag inte. Känns bara så skönt att få slippa allt där. Klart att hjärtat finns kvar där, självklart efter  24 år. Men men som sagt. Jag "gick i väggen" där o nu gäller ett nytt liv. Mår jag bättre?? JA det gör jag men ännu har jag en bit kvar, läste en blogg hos en kär vän nyss o kände igen så mycket i hennes skriverier om svek o smärta, hos mig ingår även besvikelse o att finna acceptans. Det är några saker jag jobbar på att få slippa ha mitt liv. Men ser framtiden som ljus o frisk hehe. Något annat finns inte.

Nähäpp nu borde man fixa till sig o se till att något eller hm belysning fixas. IKEA är ju alltid en bra morot!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)