photo banner10_zps624f608f.jpg

16 apr. 2014

Påskfix o annat

paskagg

Ja idag håller jag på med att förbereda inför Påsken lite. Ja värma upp gästrummet tex, bädda rent där o städa till lite. Modern ska bo där några dagar. Ja å så städa av typ överallt förståss. Vi blir väl ungefär 10 personer här på Påskafton, lite släktträff. Å så fira både sonen o svärsonen för de har båda precis fyllt år.

Imorgon kommer mamma med tåget vid 13, å på kvällen är det öppet hus hos svärsonen så då ska vi dit o äta tååårta tillsammans med några andra. Fredagen ska de som vill åka på Lerduveskytte o Höghöjdsbana, ett hemligt fixande från dottern min till sin kära blivande man. Ja jag o mamma följer nog inte med på det tror jag. Men mannen är lite sugen på att skjuta lite. Ja jo sonen kommer senare i morgon kväll åxå. Hans tjej dyker upp …. ja vet inte exakt när, hon är nämligen i Värnamo o jobbar på Räddningstjänsten.

Före                                                        Efter

DSC06465   DSC06484

 

WP_002307   WP_002320

Har hållit på med Allrummet några dagar nu, jäklar va prylar o vilken oordning. Men nu ser det möe bättre ut minsann, kan funka som ett extra gästrum tex, o hänga tvätt o ja typ så utan att man får klättra runt bland bröten. Vår gamla sängstomme körde vi till svägerskan o hennes man. O jisses så bra den gjorde sig där. Plus att vi ficka ta med 10 buskar av Rosenkvitter som han beställt här ifrån stan. Vår bil är inte stor men lustigt nog så brukar det lösa sig på nåt underligt sätt. Vi hade en trevlig dag hos dom o jag ägnade en del tid åt sötnosen Tino som de hundvaktade åt sin dotter. En riktig liten buse med stor egen vilja o mycket bus.

WP_002334   WP_002332

WP_002341

Var på IKEA o köpte ett vitt praktiskt skåp till allrummet. Skulle ha 6 dörrar men kunde inte nå dom resterande på den djupa hyllan. Ingen personal i sikte så vad göra? Jo man klättrar in emellan hyllorna o “skjuvar” lite! Å tur att vi fick våra 6 stycken för det var fler som ville ha. Åh skåpet blev gööörbra, nu har man förvaring så det räcker! Eller ja hm jag kan nog aldrig få för mycket förvaring minsann.

WP_002345

Har åxå lämnat lite grejer till Erikshjälpen, bredvid där ligger restaurang Raggmunken, ett populärt ställe inte minst för sopkörarna vad det verkar som.

Åh här sitter jag o sitter …. nä nä dax att sätta igång med alla sysslor annars blir det ingen Påsk här.

Hopp o hej!

Kramelikraaaam / Miafia    =0)