photo banner10_zps624f608f.jpg

8 jan. 2014

Ut med julen

Japp så fick det bli idag! Å eftersom jag INTE är någon morgon o förmiddagsmänniska så kom jag igång senare. Men nu är den borta. Känns skönt på ett sätt men åxå lite ledsamt för julen är rätt mysig med alla sina stjärnor o stakar. Men nu får de vanliga lamporna lysa upp de grå o regniga dagarna.  Ingen vettig vinter i år inte nä nä. Såg solen i förrgår förresten wooow … ja en liten stund i alla fall men ändå.

Blev alldeles svettig o trött av allt springande upp o ner o klättrande o fixande o nerpackande. Får bli en dusch i “nya” badrummet innan sovandet minsann.

DSC05864                  DSC05868

Före o efter!!!

Igår var vi på Ikea o köpte nytt handfat o spegel till den lilla toan nere. Väggskåpet vi ville ha var tyvärr slut men skulle snart komma in igen. Mannen orkade inte riktigt komma igång med installationer o liknande men jag kunde bara inte vänta. Sådan är jag i allra högsta grad. Vill se färdigt resultat på en gång … helst inom en halvtimma. Så han satte igång, stänga av vattnet, såga bort stora rejäla skruvar som satt fast i väggen efter det gamla handfatet. Koppla rör, skruva dit o koppla nya lampan. Ja jisses saker tar allt lite tid men det gick jättebra allting. Behövde inte åka en enda gång till tex K-Rauta eller liknande för att fixa kopplingar o lösa allehanda problem!! Jippiiie!! Resultatet vart väldigt bra. Synd bara att det är hundra hål i väggarna … blir väl så efter alla år. Misstänker sedan 75. Bra att jag valde en stor spegel för där bakom är det nog 20 hål!!! Får se någon gång i framtiden om vi inte kan göra om väggarna. Älskar att få byta ut gamla grejor o få det fräscht o snyggt!

DSC05871

Imorgon är det tandläkaren. Ska bestämma min trasiga tands öde. Ja den är tillfälligt “lagad” med nåt vitt. Har lite småont emellanåt men inte så farligt. Har levt med detta nu över jul o det har gått bra. Men imorgon blir det en vanlig undersökning. Men då ska jag säga hur jag vill göra nästa gång. Vadå göra? Rotfylla pratade hon om, laga skulle inte hålla. Ny krona? Minns knappt förslagen efter att hon nämnt rotfyllning!! Tanden är rejält trasig men nerven finns! Ja ja bara o bita ihop eller nä det funkar nog inte där. Men jag har ju överlevt förr så varför inte denna gång. Men gilla??? NÄPP!!

ViewImage

Ja nåt sådant här!!

Jo vi ska låna bil imorgon åxå en Sladdhybrid som vi säger hehe. Laddhybrid kallas det. En Toyota Prius Plug-in Hybrid. Ja av ren nyfikenhet. Ska väl byta bil snart har vi tänkt men denna Hybrid är ju rätt dyr. Men testa är ju alltid kul.

Annars inte mycket nytt på fronten. Livet rusar på framåt som vanligt. Hej va det går.

Kramelikraaam / Miafia   =0)