photo banner10_zps624f608f.jpg

15 juni 2013

Vilken dag!!!

 

appliance-washing-machine_300

Tvättat som en galning, sorterat i min garderob …. släng ….. skänk …. o spara för viktnedgång! Muuuhuuaa!!

cd0137

Är ensam hemma idag då gubben min jobbar, o jag är så förvånad över allt jag hunnit med o fått gjort idag!! *klappar mig entusiastiskt på huvudet*

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Åh vad göra när man får en stund över?? Jo så här tex:

 f7e1b731-0da6-48e6-9197-276b46732357    1738f05a-8e6e-4463-8f16-da19d89af394

96d8ef2c-cd85-4995-ae69-f0173c8d12f7    5a2f96d0-c35e-45b1-993d-ade2f685234a

ff004f2c-7018-40a2-89d6-5c98a2a76043   c40485c7-9d78-49e2-b2ee-50cf1a851723

Ja lite roar dom små!! Särskilt mig …. guuu va larvigt o stå där o skratta åt sig själv alltså!!!! Men ett skratt förlänger ju livet som det sägs åh jag jobbar på det tack vare knäppa appar i mobilen tex! Ja detta bjuder jag på …. håll till godo!

Vilken ska jag ha som profilbild tro??

Nu till 1. Disken Sedan 2. Hopp i duschen o slutligen 3. Swisch ner i sängen! Ööööh kanske jag hoppar 1:an o 2:an! Gäääsp!!

God Natt o Kramelikraaaam / Miafia   =0)

Tjabaa!

Här kommer en högst intressant blogg!!

Skojja bara!! Blinkar

WP_001287  WP_001288

Jo men!! Spännande o roligt värre minsann. Nja hm kanske inte. Mer ett nödvändigt ont. Får ju passa på när man kan o tom vädret tillåter …. hm ännu så länge i alla fall!

*glor oroligt på molnen*

WP_001271

Annat spännande! Ja fast inte så kul för den drabbade kanske. Var på Frälsis i onsdags när en av killarna som brukar dyka upp där hade flera känningar av sin Epilepsi. Det ville inte riktigt gå över o han var orolig. Mitt jobb blev att vänta ute på Ambulansen o dirigera dem rätt. Mannen satt o pratade med killen. Allt gick bra o de tog hand om honom o han var snart hemma igen. Skönt!!

Okaiii vänta lite ………….

l

l

l

l

V

Så nu är jag tillbaka. Måste ju hänga ut o ladda om!! Vika o stoppa undan. Är nyfiken på vad mannen säger om energiförbrukningen här idag när han kommer hem?? Stapeln lär vara göörhög o illröd! hehe

images (2)

Såg något vansinnigt sött igår …… se själv!!!

WP_001281   WP_001279

Blir så otroligt sugen på att bara ta hem o vill haaa kattunge mmmmmmm!! Men häpp funkar inte nä, vill vara fri fri friiii. Gött o kunna gosa med på annat håll i alla fall. Tycker en av dem kunde få bli kompis till Wilgotten!! Skulle han behöva! Eller hur? hehe

WP_001270

Köpte ny klänning minsann …. fattar inte att mina kläder har en sådan enorm förmåga att ständigt krympa i garderoben!!! Nåväl hemma hos dottern så tog hon kort o fnittrade vansinnigt. Ser jag så tokig ut??? Hehe ja förvisso, men det var ju hennes pojkvän som busade i bakgrunden! Ska jag avslöja på viken avdelning jag köpte den??? Kanske inte näää ………. men hallå asså dottern o jag gick i timmar i affärer o kollade kläder. Hon fann det ena plagget efter det andra o jag hade som vanligt stora beslutsångesten i släptåg. När vi gav upp o skulle ge oss av hemåt så bara hängde den där. Fångade min blick o jag sa bara Wooow där är den ju!! Den vill jag ha, slet fram galjen o kollade, höll den framför mig o ja asså yes!! Tittade mig runt o näääääääee men vilken avdelning hade jag hamnat på?? Jo mamma-avdelningen!!! Shit pommfritt!! Tog en diskussion med både dotter o butiksbiträde o kom fram till att den var ju som en vanlig klänning lixom. Åh visserligen har jag ju numera mer mage så visst det var bara att slå till! Är väldans nöjd förutom att jag senare såg att mönstret sitter lite snett i linningen. Ja ja me lajk ändå! Bara det nu blir lite mer av solvädret så!!

Kolla proffsen!!

WP_001260

Ja sannerligen blev man allt lite impad när dottern o hennes kille kom förbi här om veckan. Ja grabben är ju “gammal” proffscyklist så visst. Vättern runt?? Näpp det blir det inte. Denna helg jobbar hon o typ halva Sverige cyklar runt sjön.

Men hon cyklade Tjejvättern 2010!

DSC00103

Åh för övrigt så knallar det på. Har inte umgåtts så mycket med min “nya” tjejkompis. Ska träffa henne snart o försöka förklara lite vem jag är, hur jag känner m.m. Det ordnar sig.

WP_001277

Var “hemma” i de gamla trakterna o hälsade på en kompis som är hemma nu några veckor. Han bor annars i Rumänien där han jobbar på YWAM. Youth With a Mission. Mycket musik blev det, allsång i lillstugan o utanför bombarderade regnet, för att i nästa stund skina upp i solsken. Den mannen är verkligen musikalisk kan jag säga. God mat o fika som vanligt när vi är där. Saknar vi hembygden? Nja inte så värst mycket. Men lite så klart. Minnena är många men vi far ju dit då o då o hälsar på. Gården har vi inte besökt på väldigt länge, bara åkt förbi lite. Åh när vi ser hur allt är på gång där så njuter vi av att slippa allt ansvar. Kolla gärna hemsidan nya ägaren har fixat: Mårdstorp  Han har verkligen satt fart på gården o har många projekt igång. Projekt som vi åxå hade planer på men inte orkade o få till. Detta känns så härligt o se. Men visst som sagt minnena är många! 24 år av mitt liv.

Här ett litet urval:

Men nu trivs jag alldeles utmärkt på min nya plats i världen o mitt nya liv! Sannerligen inte så dumt det heller kan jag säga!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)

11 juni 2013

Vänskap


400116_481706571865658_398450963_n
Vänskap är inte alltid så lätt. Ofta är det något man upptäcker efter ett tag, något man inte gillar eller accepterar. Jag träffade ju en trevlig tjejkompis för ett tag sedan, en rätt så pigg glad o framåt tjej som jag nu träffat nästan varje vecka. Vi är ute o äter eller är hemma hos varandra. Men för varje gång vi träffas så känner jag mer o mer att Nej ….. vi passar inte alls ihop. Vi är totala motsatsen till varandra. Hon är så dömande, dömer alla med elaka ord, svär o går på, hon gillar inte djur o natur speciellt mycket o vi tycker o tänker så olika i det mesta, hon är väldigt negativ o har otroligt mycket krav i livet. Vet ju att hon har väldigt dålig självkänsla o har sina bekymmer precis som jag, men jag håller inte på o spyr galla över allt o alla för det. Vi har fruktansvärt lite gemensamt förstår jag nu. Ja nu funderar jag på hur jag ska kunna få rätsida på detta. Orkar o vill inte ha allt för negativa energitjuvar omkring mig. Det har jag haft förut o vet hur det tär, krånglar till det o ger en massa smärta o elände. Vänskapen blir allt för svår o komplicerad. Ja nu menar jag ju inte att bara för att vara goda vänner så måste man tycka, tänka o vara lika varandra i allt men när man inte ens delar värderingar, intressen, medmänsklighet, godhet, snällhet o liknande som är viktigt för mig så blir det väldigt svårt. Nu måste jag försöka förklara för henne att vi kanske inte kan vara vänner lika intensivt. Att jag inte mår bra av hennes sätt att vara. Skiiiiiitsvårt ….. jag har så fruktansvärt svårt för att tala för mig, förklara o stå på mig. Min snällhet o “vilja väl” sätter käppar i hjulen. Ja ja jag måste i alla fall försöka förklara för henne vad jag tycker o känner. Huaaaa!!
start_bild
 ALLA har vi våra problem så är det. Bara jag som inte orkar med för mycket negativitet o att ge o ge o ge …. alltid vara snäll o tillmötesgående, vara en bra lyssnare o problemlösare. Japp jo sådan är jag …… That’s me indeed. Men “resan” har lärt o lär mig mycket!
DSC02911
Annars då?? Jo det är väl ok, mycket natur o sådana upplevelser som gäller, mår otroligt bra av naturen.
Problemen för övrigt då? Tja de löser sig väl efter vart annat typ. Vissa saker kanske aldrig löser sig vad det verkar som efter som de upprepas men jag hänger i o försöker få bukt med det. Står ju för vad jag tycker, tror på o känner, vad jag vill o inte vill, vad jag kan acceptera o inte. Viktigt naturligtvis för att jag ska kunna läka, må bra o vara jag. Känner mig starkare på så många sätt … men åxå svag på andra. Vissa saker får mig att känna hopplöshet men ändå framåtanda.
Ta nu inte bloggen som alltför negativ … jag mår jäkligt bra åxå ska ni veta. Har så otroligt mycket jag är evigt glad o tacksam för. Har ett finfint liv med mycket fantastiskt innehåll ohhhhh yeaaaah!!
Kramelikraaaam / Miafia   =0)