photo banner10_zps624f608f.jpg

29 maj 2013

Äsch det ordnar sig väl

Så småning om. Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Är lite smådeppig o besvikelsen o ilskan hänger i men i tystnadens tecken. Analyserar o funderar. Ja det blir bra snart, kanske jag kan förlåta kanske inte. Har förlåtit så många gånger i detta ämne. Hur många chanser kan man ge?? Ja ja Nya tag framåt, klappar mig på axeln o säger –Det ordnar sig vännen, du är stark o vet vad o hur du tycker o känner, vad som är rätt o fel. Särskilt det som känns viktigt i hjärtat. Slickar mina sår o går vidare.

transport_78

Åh vidare blir det minsann, sonen ringde sent på eftermiddagen o sa -Hej vi kommer till er sent ikväll. -Ja men visst kära barn ni är så Välkomna! Så nu har vi fejjat, plockat o fixat lite här o i gästrummet. Sitter o väntar på dom. Ja se där ….. livet har sina härliga ljusa stunder. Händer ofta ofta så klart men extra härligt när man är lite depp. Bara jag orkar hålla mig vaken tills de kommer …. somnade vid 3 i natt. Gäääääsp!!!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)

28 maj 2013

Så jäkla besviken o ledsen

 

sad_017

Varför måste alltid fötterna slås undan när man mår så där bra??? Varför dessa prövningar o besvikelser, vad är vitsen? Att jag ska förstå o inse saker? Ja visst så är det ju? Orkar fasen inte kämpa emot detta mer nu. Jag ger upp helt enkelt. Trött på att bli sårad, arg o besviken om o om igen.

Jag har kommit så långt på min krokiga resa o naturligtvis måste det inträffa något som slår en till backen igen. Nygamla händelser som gör mig så ledsen o symptom kommer tillbaka som ett brev på posten, ångesten slår till.

Fy farao vad jag hatar detta. Jag är jag o jag tycker o tänker o står för saker som är viktiga för mig yes?? Kan det inte accepteras så ok då skiter jag i det. Vissa saker är viktiga för mig o betyder mycket så det håller jag fast vid. Det negativa klarar jag inte, har kämpat så hårt med det så länge nu o blivit besviken såååå många gånger. Trodde det var slut på det men icke!

Där försvann mitt lilla självförtroende en sväng! Det som var på väg upp!!

Skit är re mäet!! Men de blir la bra kanske! Orkar inte vara positiv just nu.

Kramelikraaam / Miafia  =0)

De e mycket …..

….. natur nu för tiden. Älskar naturen, mår bra i den den är läkande för både kropp o själ. Ja å så är det ju bra att träna lite inför fjällvandringen i Juli förståss. Gå in kängorna så de ska funka under dagsmarscherna i Jämtland.

Åh packat har jag!!

DSC02680

 

WP_001198

Förra veckan hände något som var jobbigt. Dottern hade kraftig huvudvärk en dag som bara blev värre o värre, han var förkyld. Det slutade med ambulans till sjukhuset, där de tog lite prover, gav dropp, försvann o efter några timmar fick hon två Alvedon. När hon väl kommit in så blev hon kraftigt nedprioriterad, Migrän trodde de o visst så kan det ha varit men dottern kände inte igen symptomen eftersom hon haft migrän förut några gånger. O eftersom hon blev så pass allmänpåverkad så vart hon ju så klart mycket orolig o rädd, smärtan var fruktansvärd. Men som sagt de tog sig väldigt lite tid med henne, hon fick ligga i ett mörkt rum, timma ut o timma in. Sammanlagt 8 timmar!!! Vi ringde på sköterskan några gånger o frågade HUR lång tid tar det innan läkaren kommer?? Ja det är två före dig nu (jippiiee) ….. nästa gång ja det är fem före dig nu o så höll det på. Efter de åtta timmarna gav hon upp o ville bara hem, vi var sååååå frustrerade o ledsna. En sköterska var då o tittade på hennes provsvar o det visade sig att sänkan var förhöjd likaså de vita blodkropparna. Hon gissade på bihåleinflammation. Sa att om det blir värre så står dörren öppen här. Å att dottern skulle ta kontakt med sin Vårdcentral morgonen efter. Sedan Adjö. Dagen efter mådde hon lite bättre, orkade inte ringa sin Vårdcentral o ta tag i det, förklara allt o styra runt utan väntade ut huvudvärken lite o det värsta hade släppt. Idag mår hon bättre o inflammationen har inte blivit värre. Ja vi får se hur det utvecklar sig. Skönt att allt gick bra trots det dåliga bemötandet. Men så är det ju på de flesta Akuter nu för tiden tyvärr. Besparingar besparingar!! En enda stackars läkare som ska hinna med alla. Funkar dåligt.

Hur gick det då med dottern o killens lägenhet??

42PBD0CN4S1OK1E4_457JDTIBQMVOFIIF_____resize_s_800_0

Länk till Lägenheten

Ja just nu är det status Quo. De andra slutade buda o de kände YES!!! Nu är den vår ….. men häpp, säljarna säljer INTE under utropspriset. Så de ska ha en ny visning o göra ett nytt försök att få nya intressenter. Jaha så besviket, det stod ju 795 000 eller högstbjudande. Dottern o de andra kom upp till 730 000. Ja ännu är det ju kanske inte försent att få den men besvikelsen vart stor när det inte alls blev som de trodde. Klart de kan lägga lite till men men den är ju knappt värd så mycket faktiskt enligt flera, gammalt kök med låg arbetshöjd, mörka fula fogar i badrummet o gott om borrhål i väggarna där bl.a. Håller tummar o tår för att det trots allt ska gå vägen. De gillar verkligen lägenheten o området. JA det är en härlig lägenhet tycker vi föräldrar åxå!

DSC02865

Jaha å nu är det dax att gräva här igeeen, lagom när det fått ordning där uppe där de grävde sist. Denna gång gäller gatan här utanför o förbi gaveln på vårt hus. Ja det är väl fjärrvärmen som ska vidare åt olika håll. Men det är inte speciellt vackert med uppgrävda gräsmattor, häckar o annat nu när det äntligen är sommar, grönt o fint. Trafiken får problem osv. Men men så är det ju. Bara o tänka: -Ja men Fjärrvärme ÄR ju braa hehe, även om det inte ska dras till oss. Enda fördelen är ju alla blinkande spännande maskiner! Fast hrmmm de börjar ju typ sju på morgonen utanför vårt hus o sovrumsfönster!!! Ja ja lär ju vara uppe med tuppen då! Ööörk hehe.

blabla

Jaha o mer då?? Nää inte så möe, har så gott som slutat med mina samtal. De tio gick allt för snabbt. Nu har jag bara två uppföljningssamtal kvar. Får se hur det blir sedan, vill gärna ha några tider till då o då. Bär fortfarande på en massa outrett. Medicin löser ju inte allt lixom. Men jag mår såååå mycket bättre nu!

kvisla7

Åh varför blir det så himla stökigt o brötigt här hemma??? Två vuxna personer, inga barn hemma men ändå blir det en massa prylar, disk, tvätt o allmänt rörigt här. Ja jo vi är väl rätt kassa på att plocka undan efter oss förståss. Att dra fram funkar fint o är roligt men att plocka bort är ……. Inte lika kul nää. Vi är ju ute så mycket så jag fattar inte NÄR vi hinner stöka till. Orka orka …. hitta lust o energi. Leta leta! Vänta på eftermiddagen då jag ska träffa tjejkompisen o då få smita ifrån hemmets brötiga vrå hehe. Ringa mamma måste jag åxå. Ja det finns o göra o livet tuggar på framåt med väldans fart. Wiiihooo!!

Kramelikraaaaam / Miafia   =0)