photo banner10_zps624f608f.jpg

4 feb. 2012

Finally!!

Nu är affären med radhuset klart o vi har full tillgång till det. Känns skönt o väldans spännande. Vi ska ta o riva ut köket, sätta in ett nytt, plus att ta upp den gamla öppningen från köket till vardagsrummet. Köket som är nu är original från 1975, visserligen ommålat någon gång men häpp det funkar inte o är väldigt slitet o fuuuult.

Lite ny färg får det bli i vissa rum men annars helt ok. Tror nog att jag eller menar vi ska kunna “boa” in oss där. Känslan är helt ok! 103 kvadrat boende plus 30 kvadrat biyta SKA funka! Eller??? hehe. Shit vad jag måste tänka, välja o få ångest över. Ja vad att ta med o inte lixom!!

Har haft flera visningar på sista tiden, hm ja det har väl typ varit en visning i veckan. Men nu det sista så har det varit två olika som varit på återbesök. ÅH kan ni tänka er???? Vi fick äntligen ett bud idag!! YES!! Nu är re på G! Nu får de andra tre-fyra intressenterna veta detta på måndag o sedan hoppas vi på lite budgivning. Men då lär det väl förhoppningsvis bli eld i arslet fram över på oss. Ja det finns ju fortfarande en hel del o röja här. Tömma o packa. Loppis o släng. Bara o bita ihop o köra om vi ska bli färdiga o kunna komma iväg inom snar framtid. Något ev flyttdatum är ännu inte satt, beror ju på när köparen vill flytta hit. Men att köra lite grejer då o då till Jönköping funkar ju alltid!!

Trädfällning, EoA, skrothämtning 010

Skroten hämtades här om dan .. ja han tog tom den urgamla konstgödseln o alla gamla färgburkar! Gööörnice o tacksamt!!

Svinkallt är det men vackert. Gnistrande snö o solsken har det varit idag, perfekt för en visning vintertid. Gubben nästan bor på vedbacken o i pannrummet. Ett evigt eldande men skön värme blir re inne! Kan inte klaga!

Nu tror jag att det blir en tur till stan …. ja godisabstinensen gör sig påmind rejält hos oss båda här! hehe. Pax för att köra!! Fast hm borde väl äta någon form av mat först kanske! Har ju bara fikat hele dan. Okaiiii moot kööket-------->

Kramelikraaam / Miafia   =0)