photo banner10_zps624f608f.jpg

19 nov. 2013

Tiden går!!

Ja det gör den sannerligen!! Fattar inte att det snart är 1:a Advent. Bara o inse o hänga med antar jag.

happiness4

Tänkte bara tala om att man mår rätt bra faktiskt, är glad o nöjd att medicinen fungerar så himla bra. Trött är jag fortfarande det verkar som om man aldrig ska kunna slippa att känna sig så trött jämt. Hjärnan är lagom suddig o trög precis som den varit sååå länge men den bråkar inte negativt med mig så ofta längre. Ja ja livet går bra att leva ändå.  Livet är snällt emot mig nu för tiden, känner mig lycklig o nöjd med det mesta. Saker jag inte gillar o klarar av håller jag ifrån mig så gott det går. Såren har nästan läkt ihop men spricker upp lätt. Men tack o lov så händer det väldigt sällan nu. Tänker ibland på hur jäkla svart mitt liv var en låång period. Fy sjutton så jobbigt det var. Är så glad o tacksam att det känns mycket lättare nu. Glad o tacksam för livet o kärleken jag har!!!

dam7

Mannen drog iväg skjutsades snällt av mig till jobbet i morse, det var kris o han behövdes. Nu slipper han jobba sin onsdag denna vecka istället. Jag drog senare ut till köpcentrat, eller två blev det förresten. Köpte en matta på Rusta som jag sett för en billig peng, letade sedan tapet i flera butiker innan jag hittade en som jag gillade. Eller hrm fann ett par andra men de kostade mellan 600-750:- rullen!!! Gullp!! Hittade en billigare i alla fall, behövde ju dessutom bara en rulle. . Fattar inte Hur dyrt det är med tapeter alltså!! Hann med o kuta runt lite på Ikea åxå men det var mest för skojs skull.

Nåväl det blev ett projekt gjort idag o jag är nöjd!! Ikeas Hemnes fick lite nya kläder o vart så mycket roligare.

DSC05627   DSC05625

 

1466076_736407606373090_1766318184_n

Var ute o grillade med dottern, hennes kille o stora hunden Azzar igår. Underbart väder o det vart ett par härliga timmar.

Det pågår en strid i deras trappuppgång just nu. En granne festade till klockan 6 på morgonen i fredags. Ja till lördag morgon alltså. Å dottern skrev en lapp därefter o satte på porten. O vips så kom det en lapp till o hejsan …. en till. Debatten pågår.

Emmas     Motbrev

 

WP_001737

Hehe ja detta vart allt en riktig fars!! Rent komiskt. Jobbigt att bo så tätt ibland minsann! Inte lätt nä!

Imorgon ska jag hålla i pyssel på FA. Oj oj hur ska det gå, pysselmatrialet har krympt under veckorna som gått, ja trots att det inte direkt kommit några, har ingen lust att köpa mer då jag redan fixat en hel del. Kan väl såga att det jobbats flitigt ändå av både unga o gamla. Imorgon är det kvalitetstid för de som jobbar på FA. Ja vi får väl se hur det går … jag kan ju alltid tjöta hål i huvudet på dom om inte annat så kanske de inte hinner med o pyssla så mycket!?

Tre Romer är i stan nu. De dök upp för någon vecka sedan o de verkar vara syskon. De har tagit sig hit med buss o det kostade mannen jag pratade med 150 euro. Han tigger pengar till sin fars operation, han har en tumör i huvudet. Sa han i alla fall. Ja oftast har de verkligen anledning till att försöka få ihop pengar så jag tror faktiskt inte att de ljuger speciellt ofta. Men man kan ju aldrig veta. De har svårt att finna jobb i sina hemländer då ingen vill ha Romer som arbetare. Jag bjöd honom på ett par pizzaslice, dricka, kaffe o en chokladkaka. Han berättade att de sov på stationen en stund innan de blev utkörda vid 24.00 för att då sova ute. Brrr så jäkla kallt nu ju o inga vettiga kläder. Kunde inte kommunen eller någon fixa ett rum med lite värme o en toalett till dem?? Jag kan ju inte ta hem dem till mig, eller kan o kan. Men tror inte det skulle fungera. Ja det är ett svårt problem som uppstått överallt. Jag känner med o för dem.

2013-11-11-1721_52810400ddf2b3447f44104b

Åh dottern planerar bröllop för fulla muggar!! Ser tårtor framför mig, klänningar, ringar, inbjudningskort o hejsan!! Jättekul att få vara med o lyssna, titta o diskutera. Men tror ändå inte jag riktigt fattat det ännu o dessutom så sker det ju inte förens i Juli nästa år. Min minsta ska gifta sig ….. Fatta!!!!!

Nähäpp nu har klockan rusat iväg … dax o hoppa i loppbingen!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)