photo banner10_zps624f608f.jpg

5 mars 2014

Skönt med en lugn o slapp dag!

Ja onsdagar brukar bli rätt lugna o slappa. Mannen jobbar o jag tar igen mig lixom hehe. Nä men i alla fall, helgen var göööörkul men intensiv. For ner till Flyinge för att träffa sonen med tjej. De flyttade ju dit sist vi var där. Denna gång hjälpte vi dem att pimpa lägenheten lite, for till IKEA i Malmö o försökte hålla tålamodet i schack bland en drilljard människor med färsk lön på sina konton. Hade listor på vad som skulle införskaffas, jag tror vi for runt där inne i typ tre timmar. Men kom ut med i stort sett allt vi hade tänkt o lite till hehe. Men det tog på krafterna kan jag säga.

 

Det vart mycket skruvande o J sorterade som en tok i sina papplådor för att organisera saker o pryttlar (ska hyra in henne här minst en vecka). Resultatet vart otroligt bra med allting. Stackars ungdomar som snällt fick stå ut med allt som vi bestämde hehehe. Väldigt rolig helg o så är det ju alltid lika kul att få spendera tid med goingarna.

Så efter denna helg känns det skönt med en slö dag som sagt.

 

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Mannen o jag var hos optikern för ett par veckor sedan o väntar nu tålmodigt på våra nya glasögon, jag till o med drömmer om dom hehe. Ja mannen har ju haft progressiva glasögon några år nu men jag har haft billiga läsglasögon från Ullared o ÖoB. Men nu visade det sig (som jag märkt) att min syn var inte på topp längre så det slutade med progressiva för mig åxå. Plus att vi ska ha Terminalglasögon åxå, bra när man sitter vid datorn bla. Jisses så dyrt det blev. Så nu får vi väl äta havregrynsgröt o blodpudding ett bra tag framöver men se bra kommer vi att göra i alla fall. Åh svårt att välja bågar var det med, visste vad jag ville ha för sort när jag gick dit men efter provande o hjälp med styling så vart det andra. Åh nu längtar jag efter ett sms från optikern så jag får hämta dom o prova. Ja man får väl räkna med inkörningstid förståss.

 

DSC06160

Våren närmar sig det märks. Fåglarna låter vårigt o vi har hittat några vårtecken så som tussilago o knoppar som är helt färdiga att brista … skatorna letar bopinnar o flaxar förbi här i skytteltrafik så det är nära nu. Lääängtar. Tog in några körsbärskvistar som knoppar sig fint. Lite snabbframkallad vår minsann.

auschwitz-4_mini

Längtar åxå iväg på något äventyr, Polen igen med med kära familjen N tex. Skulle vilja passa på att se Auschwitz. Ja eller något äventyr i alla fall, det brukar det bli med den familjen. Har allt lite abstinens efter N:arna, det går lixom inte att ha annat än roligt o trevligt med dom.

739c39bc36bf69532680f82678362b99

Har inga direkta projekt på G just nu, men tankarna finns där som vanligt …… alltid. Skulle vilja sätta brädor som fond i sovrummet o i tv-rummet med. Tycker det är så himla snyggt. Vi får se i framtiden hur det blir med det. Nu ska vi ju se bra först.

Nähä nu är det nog sannerligen dax att ta itu med disk o tvätt en sväng. Så där lagoma göromål.

 

Kramelikraaaam / Miafia    =0)