photo banner10_zps624f608f.jpg

14 maj 2014

Jaha ja tiden går

Kanske dax att försöka få ihop en liten blogg igen då.

Ja så mycket har väl inte hänt kanske eller ja jo beror ju på hur man ser på det. Mycket natur har det blivit som vanligt. Man gillar ju det så då faller det sig ju lätt så.

DSC06750    DSC06753

DSC06846 harr   DSC06836

DSC06874   DSC06878

Men åxå att jobba för det jag står för o emot, å då kan man ju alltid stå med röven emot SD o SvP tex.

DSC06813   DSC06814

DSC06811   DSC06808

DSC06705

Mona var ju i stan den dagen o hon höll ett mycket bra tal må jag säga. Åh jag stod sååå nära henne efteråt hehe.

Ja man kan ju alltid göra det lilla, bättre än inget. Gillar inte vart vi är på väg. Börjar mer o mer lika Nazityskland i vissa hänseenden. Ska historien upprepa sig? Är folk verkligen så dumma?? Huuuua!

DSC06871   WP_002428

Åh så kan man gå på föreläsningar det bjuds på av ABF. Birger Schlaug pratade Grön Ekonomi o jisses vad bra han va!!! Handlade om vår konsumtion o en massa intressant om hur det faktiskt är i Sverige o Europa. Åh så en man som heter Mats Winborg som pratade om Rasism o högerextremism åh där satt vi hänförda o lyssnade, han sa så mycket bra om hur det funkar o är nu för tiden med SD SvP o andra liknande partier i Europa. Ja jag orkar inte ens gå in på allt bra här hehe. Men bra o klokt var det. Åh hen hel del Aha-upplevelser.

 crazy%20woman%2001

Hade en skitdag här om dagen, ja en sådan där blääääaaahhhrg-dag. Besviken, arg o ledsen. De kommer visst ibland fast jag försökt göra allt för att slippa. Men det är över för denna gång, bara o vänta på nästa …….. hrm!! Nä tack! Känns aldrig överstökat det där riktigt. Gillar not.  Hehe kufiskt jag veeeeet.

Stressmarie

Jag på Ullared ja!!

På fredag blir det nog Ullared, dottern hade en önskan att få åka dit o undrade om vi ville med. Ja vi har ju bil så jag förstod frågan hehe. Går allt i lås så far vi då. Kan bli en kul dag minsann.

Sedan blir det nog ner till sonen i Flyinge o se hur de har det o senare schwooosh vidare till Tyskland tror vi. Vill iväg en bit o kanske se lite mer vår o värme eller ja mest äventyr är det nog vi vill ha. Vi får se vart det slutar o hur det blir.

DCP00788

Ja visst var de söta!! Ja det var några år sedan nu! Tösa till höger gifter sig ju i sommar!!!

Idag har jag haft besök av en vän från de gamla hemtrakterna, har inte sett henne på flera år eftersom de flyttade o försvann. Men har haft henne på FB ett tag nu o idag hade hon vägarna förbi. Så himla kul att få träffa henne, hon är en tjej jag alltid gillat. Vi umgicks en del när våra döttrar var kompisar, ja de gick tom i samma klass. Vi for till ridskolan en gång i veckan bla ett tag o det var väldigt roligt. Alltid roligt med goa vänner som man inte sett på åååååår o dar men ändå känns det som igår när man väl träffas.

Imorgon ska jag jobba lite igen. Tror vi ska plocka med dockskåpet. Han pyssla i det o jag sköter trädgården utanför hehe. Kaffe o filmtajm, blir bra det.

 

Nähäpp nu får det allt räcka!

Kramelikraaaaaaam / Miafia    =0)