photo banner10_zps624f608f.jpg

21 dec. 2011

Tomt??


Ja lite vemodigt o sorgligt är re allt. Ja att de sista fåren lämnar gården tidigt i morgon bitti. En lååång epok ... ja ända sedan 60-talet går i graven. Har tillbringat ett par timmar i "lagårn" med att sätta röda märken i öronen på alla 45 .... ja inte för att det är jul då nä ... utan för att vi vill att skinnen ska tas till vara o skickas till Skinnberederiet så vi kan sälja dom senare efter beredning. En del av tackorna är så tama o mysiga, några är rätt gamla, 9 år, de har varit med ett tag. Lär gråta en skvätt imorgon kan jag lova! Blir ju så konkret då lixom. Ja har man bestämt sig för att förändra saker i livet så har man.


Ja men visst ja ... min yngsta fick ju körkort här om dagen!! <3 Tänka sig!! Vart tog dom åren vägen??? Ja Stort Grattis till henne, man blir ju trots allt väldigt stolt som öm moder till det "lilla" barnet! ;)

 

Nu sätter hungern in efter arbetspasset. Blir nog älgrytbitsgryta idag!! Å sedan slöa en sväng. I morgon blir re en låång dag tror jag. Upp vid 6-halv sju o lasta fåren. Måste till stan o handla mat o köpa de sista julklapparna o fixa här hemma inför julafton o så vidare! Ja det blir nog bra .... särskilt sista minuten som sig brukar!

Kramelikraaaam till Alla / Miafia   =0)


18 dec. 2011

Uppdatera en sväng ...

Ja vad har hänt på sistone då? Ja bud kom in på Gården men de var få o alldeles för låga så vi har förkastat buden. Sätter ut priset i annonsen så får vi se vad som händer. Finns intressenter som sagt o vi får se vad de säger fram över. Får ha tålamod att vänta ut detta en sväng. Men visst vart vi lite depp. Ja ja bara o köra vidare ... det ordnar sig alltid.


Dottern o pojkvännen fick ju Länsstyrelsen på dig efter en anonym anmälan om att de inte skötte valpen Azzar som de skulle. Kan meddela att ärendet nu är slutfört o borta. Yes! Rätt ska vara rätt. Allt löste sig! Känns underbart!


Julafton snaaart mycket snart!!! Huuuuua vad tiden går. Har inte många klappar att köpa i år men hm få till det lixom. Var på A6 igår (ja jisses varför en lördag före jul o efter skatteåterbäringen?) ... var nära till ångest o panik! Fruktansvärt mycket folk! Klarar inte o tänka då, o har inget tålamod med mig själv. Har svårt för mycket folk o sorl nu för tiden men men ett par julklappar fixade vi i alla fall ...... på IKEA! Letade åxå förslag på inredning till radhuset, vardagsrum bla. Fanns en del vi kan tänka oss ..... planerar vidare! Å på hemvägen snöade det, rätt spännande färd minsann. Ja det blir ju lite äventyrligt lixom o det gillar jag. Har inte ett dugg svårt för snö o vinter. Men inom rimliga gränser förståss! Snön lyser upp o det blir vackert o rent. Å riktiga vintervägar är helt underbara!!

Nähä kanske ska försöka ge mig ut på en promenix i snön, kolla upp grannarnas bygge en sväng, brukar göra det någon gång i veckan. Helt fantastiskt att se hur det händer saker hela tiden där. Det blir ett helt underbart fint hus med sjöutsikt. Helt i min stil ... säger jag o säljer både gård o vatten o flyttar till radhus i stan! Ja så det kan va va??


Hoppas ni har en underbar fjärde advent!!
Går ut i snön .........

Kramelikraaaaam / Miafia   =0)