photo banner10_zps624f608f.jpg

16 maj 2013

Ohhhhhh ....

Fy farao vad spännande det är nu!!
Ja asså dottern o hennes kille budar på trean. Bara en till som är med o lägger bud. Ännu så länge i alla fall! Måtte det nu gå vägen för de unga tu!! De har åxå fått sin tvåa värderad av en mäklare idag o det blev ett bra värde.

Testar o skriva blogg via mobilen .... får se hur det nu går. Ständigt spännande hehe.

Kramelikraaam / Miafia :0)

14 maj 2013

Haft kul på sistone!!

Som vanligt rusar tiden på …. redan mitten på maj. Det är ju inte klokt alltså!! Jag är ju för fasen kvar i mars typ. Men det börjar bli riktigt grönt o skönt ute så det är ju bara att inse att det verkligen ÄR Maj!
DSC02501    DSC02497
Har haft det väldigt trevligt sedan sist kan jag säga. Mannen o jag drog bl.a upp till Norrtäljetrakten ett par dagar. Hälsade på en mycket speciell o trevlig vän där. Alltid lika kul o få träffa henne. Många glada skratt blir det, o hennes hund o katt är ju så himla charmiga. Åh som vanligt så kunde jag ju inte låta bli att ägna en hel del tid o den lille söte katten, djur o jag lixom. Jo då Maggan mina sår börjar allt läka nu hehe. Åh stort Tack för timmarna hos dig …. hoppas nu vattnet funkar fint över sommaren! Kram på dig! Kom o hälsa på oss nån gång!!
DSC02453    DSC02459
På vägen upp dit så åkte vi förbi Kolmården o tänkte att JAAAA jag vill gå in en sväng o titta runt. Men asså nääe det kostade 299 spänn per skalle. Åh så Delfinariet på det o lite käk ….. näpp det fick vara till en annan gång. Vi gick in på Tropicarium istället … 100 kr/pers. Åh det var faktiskt riktigt prisvärt. Väldigt mycket att se o uppleva.
DSC02546   DSC02550
DSC02573   V__2AC8
DSC02297   DSC02394
Det har åxå blivit mycket natur på sista tiden, o det är något jag verkligen uppskattar. Trivs då! Det gör gott för både hjärta o själ, nyttigt att röra på fläsket är ju åxå en fördel! Så är det ju bra träning inför fjällvandringen åxå.
Var på visning här om dagen med dottern o pojkvännen. En trea i ett trevligt område.
   42PBD0CN4S1OK1E4_457JDTDISMVOFIH0_____resize_s_800_0   42PBD0CN4S1OK1E4_458Q612SB2ER3OOP
Men som vanligt så måste banken sätta käppar i hjulet. De krånglar till det o vill inte hjälpa till som de borde. De unga vill ju ha en trea istället för en liten tvåa som de har nu. O trean är värd lite mer men avgiften per månad är ungefär den samma som de har nu. Banken vågar inte se möjligheten till en bra affär. Båda lägenheterna har ju ett bra värde o läge, men de måste sälja sin tvåa innan de kan få låna pengar o buda på den nya, innan de ens vet om de får trean, inte så kul att bli bostadslösa precis. Åh när de väl har sålt tvåan o fått trean (om de nu får den) så står de ju ungefär på samma ekonomiska läge som nu. Knasigt blir det för de unga tu. Ja ja så nu får vi föräldrar gå in med lite medel tills allt ordnat upp sig. Tror de får byta bank minsann. Lägenheten var fin, nära till skogen för hunden, o till o med innekatten kanske kan få komma ut, många garderober, 8 tror jag, till förvaring till skillnad mot vad de har nu …. typ två. Vi alla gillade den o läget var kanon, bara att flytta in. Ja köket var lite gammalt, spis med plattor men nya luckor, annars ljust o fint, badrummets fogar lite smutsiga o en del borrhål men för övrigt fräscht i rummen. Ja så nu håller vi både tummar o tår för att de ska få trean, beror ju åxå på intresset från andra så klart. Om det blir budgivning o flera är villiga att lägga högre o högre bud.
karlskrona
Börjar bli sugna på en kryssning igen …. vill tex se Gdynia en gång till o då kanske utan regn hehe eller någon liknande resa. Vad säger familjen Nyström om detta??? Det var vansinnigt roligt förra gången …. ett sällskap som passar oss ypperligt. Tänk på saken!
Kör lite “lockreklam” här:

KRYSSA TILL POLEN FÖR 99:-
Nu släpper vi 5000 biljetter!
Åk på en otroligt prisvärd kryssning till Polen. Njut av två kvällar med god  mat och dryck ombord och en hel dag i land. Upplev Polens riviera med kulturliv, stränder och prisvärd shopping.
Ombord väntar god mat och dryck, avkoppling och nöje. Passa även på att besöka vår välfyllda butik och skäm bort dig med sköna behandlingar och massage i Spa. Stanna kvar ombord eller utforska VärldsmetroPolen? Du väljer själv om du vill åka på en 24-timmarskryss eller om du vill kombinera med ett besök i Polen. Bokar du en 36-timmarskryss får du även en heldag i Polen. Visste du att Polen är det europeiska land som är billigast för svenskar att semestra i?
Först till kvarn. Skynda att boka!

Jaha o nu kanske man borde sätta fart på dagen här. Inget särskilt planerat idag, ska nog ta det lugnt o vila. Eventuellt hämta bilen i stan, mannen tog den till kursen på morgonen o sedan ska han ju jobba tills i morgon. Har väl inget större behov av bilen så vi får se hur jag gör. Kan i alla fall behöva sådana här lugna dagar ibland när man varit ute på mycket.
Kramelikraaaam / Miafia   =0)