photo banner10_zps624f608f.jpg

2 apr. 2014

April minsann

 

DSC06442

Redan ja! Var o kollade Tranorna vid Hornborgasjön i söndags o de var sannerligen där. 19900 stycken stod det. Underbart skådespeleri att få se alla stora vackra fåglar. Mäktigt! O underbart väder med sol o värme. Vår …. absolut.

P1120359   20131002144954

For åxå till Skövde för att bevittna invigningen av Nya Huyndaihuset i fredags. Å så få träffa bästaste vännerna där ja plus lite av deras släkt åxå hehe. Sedan hem till dom o fick till uppgift att försöka fästa fast lösögonfransar på tjejerna men asså jäkla pill ….. det blev en sådan tandagnisslan så oj oj. Men det löste sig … de for på disco utan lösa fransar bara fasta egna men extra mascara på. Vi vuxna åkte in till stan o käkade Kinamat. Det vart en del åkande fram o tillbaka men mest för föräldrarna. Mins den tiden som igår hehe. Deras barn hade o fyllde år åxå så de fick varsin liten present av oss. O lite ljusbling till föräldrarna. Vi fick vänligheten att sova över vilket vi uppskattade väldigt mycket för då kunde vi ju fara vidare när vi vaknat. Hade förvisso gärna stannat någon vecka eller så men häpp inte denna gång hehe. Underbar enkla goa vänner är dom … wi lajk veri much!! Opretentiöst enkelt o kul .. så är det alltid med dom. Åh trots att de hade häcken full så var vi välkomna … underbart!! Tack för det o det samma gäller er.

DSC06390  Spiken

DSC06421  DSC06426

WP_002235  WP_002233

Lördagen for vi först till Läckö slott o efter det mot Trollhättan o senare Uddevalla konstig stad där man inte hittade runt alls, vi blev mest förvirrade men fann senare ett litet mysigt hotell med sköna sängar men annars ganska enkelt men nyrenoverat o fräscht. Utsikten var väl kanske inte den vackraste o Volvobuset gillade att sladda runt o gasa utanför men det varade inte så länge, o jag sov som en stock. God frukost o så vidare mot Hornborgasjön då. Passerade Grästorp o kom på att nä men ojsan där bor ju en gammal vän sedan tiden när våra barn gick på ridskola ihop o vi umgicks ett tag. Eniro o vips så hade man en adress. For dit på ren chansning o for in på gården. Jaha tror ni hon var hemma då??? Nä nä bara mannen hennes o två av deras nu stora barn. Men vi fick en pratstund med mannen i alla fall. Kul att få se hur de hade det på sin lilla fina hästgård.

Likaså hamnade vi på ett ställe vid ett vattenkraftverk o där inne vid vägen i ett stort fint gammalt hus hade mannen min en kompis som han seglade med i Australien på 80-talet, han kände igen sig. Eniro igen o jo då Namnet fanns där, men mannen vågade inte ringa på eller ringa hehe. Fegis!

Kom hem i söndags kväll med en otroligt skitig bil efter en mycket trevlig o rolig helg.

Ja jo javisst ja i torsdags var jag ju på Anställningsintervju. Ja jag fick ju chansen att vara hos killen mannen jobbar med o hos tre timmar för ett tag sedan. Nu ville de ha mig mer ja som personlig assistent. Ja när det är tex personalmöten o kurser. Det bli typ tre timmar varje gång några gånger i månaden. Lagom start minsann. Har ju lärt känna honom iom att jag fått träffa honom några gånger …. o vi gillar varandra så det kommer säkert att gå bra. Jobbade ju mycket som det förr. Känner mig dock lite ringrostig.

Idag var jag sista gången hos Tandhygienisten, ja han har gått igenom alla mina tandfickor ordentligt. Med bedövning varje gång. Gött att det är över nu! Återbesök om tre månader.

Nähä nu väntar disken …. den står envist kvar. Å så lite annat fix, ja om jag nu orkar … solen, våren, sommartiden o äventyren tar visst på krafterna.

Kramelikraaaam / Miafia   =0)