photo banner10_zps624f608f.jpg

9 mars 2011

Guuu så komplicerat det äär...


Jaha nu är det denna blogg som är låst o privat! hehe Wordpress var allt för krånglig för mig o fixa med inställningarna! Ja vi får väl se om detta funkar o kommer o funka! Tog bort de två sista bloggarna därifrån o la in här istället. *stönar*
Kramelikraaam / Miafia    =0)

4 kommentarer:

  1. Haha...du det här blir sketabra tror jag! Och jag hävdar ännu att blogger är MYCKET enklare än WP...där är det dessutom väldigt begränsat med urval. Tack för inbjudan...aj lajk it:) Kramen

    SvaraRadera
  2. Hmm...va skumt...det går inte att lägga till din blogg i min blogglista för att det inte finns nån feed står det. Lägger till dig som bokmärke så får jag gå in då och då och se om du uppdaterat :)

    SvaraRadera
  3. Visst är Blogger mycket enklare än WP. Hoppas att du trivs.
    Kram/SA

    SvaraRadera
  4. heeeeeeeeej här är jag och tack för att jag får vara här tralala…
    jag har inte gjort ngt ännu åt bloggen. Ska göra det nu… har haft en del andra saker att stå i ute i det vanliga livet:)

    Ska svara på ditt mail och en andras också men jag har inte hunnit. Främmande hit och dit och så har jag varit på möbelaffärer och naprapaten så klart.

    Ja du vet jag måste ha lugn och ro omkring för att kunna koncentrera mig…K.helvetet gör mig mentalt handikappad:)))

    Igår var jag på Åhlens och en knäpp kassörska gjorde så att jag fick behärska mig från att nita hon:))) jag e´störd i kolan… NOLL TOLERANS har blivit en verklighet för mig.

    Jag skäms… för jag överreagerar av en konstig anledning.. Gode Gud ge mig hormoner och gör mig glad igen:)Det får bli min kvällsbön tror jag:)))

    kram kram

    SvaraRadera