photo banner10_zps624f608f.jpg

21 dec. 2011

Tomt??


Ja lite vemodigt o sorgligt är re allt. Ja att de sista fåren lämnar gården tidigt i morgon bitti. En lååång epok ... ja ända sedan 60-talet går i graven. Har tillbringat ett par timmar i "lagårn" med att sätta röda märken i öronen på alla 45 .... ja inte för att det är jul då nä ... utan för att vi vill att skinnen ska tas till vara o skickas till Skinnberederiet så vi kan sälja dom senare efter beredning. En del av tackorna är så tama o mysiga, några är rätt gamla, 9 år, de har varit med ett tag. Lär gråta en skvätt imorgon kan jag lova! Blir ju så konkret då lixom. Ja har man bestämt sig för att förändra saker i livet så har man.


Ja men visst ja ... min yngsta fick ju körkort här om dagen!! <3 Tänka sig!! Vart tog dom åren vägen??? Ja Stort Grattis till henne, man blir ju trots allt väldigt stolt som öm moder till det "lilla" barnet! ;)

 

Nu sätter hungern in efter arbetspasset. Blir nog älgrytbitsgryta idag!! Å sedan slöa en sväng. I morgon blir re en låång dag tror jag. Upp vid 6-halv sju o lasta fåren. Måste till stan o handla mat o köpa de sista julklapparna o fixa här hemma inför julafton o så vidare! Ja det blir nog bra .... särskilt sista minuten som sig brukar!

Kramelikraaaam till Alla / Miafia   =0)


3 kommentarer:

  1. Visst kommer det att kännas annars vore du inte normal! Men allt kommer att bli jättebra i slutändan. Jag har storköp imorogn sen är det bara skinka och Jansson att fixa...ajm koool äs ö filbunke....Kram.
    Grattis till att dotera klarade körkortet :)

    SvaraRadera
  2. Förstår att det här måste kännas jättejobbigt men att du ändå får en GOD JUL!

    SvaraRadera