photo banner10_zps624f608f.jpg

24 dec. 2012






Önskar Er en Riktigt God Jul!!!!

Idag far vi till svägerskan min o firar Julafton. Under åren har vi firat på lite olika platser. När barnen var små var vi hos mannens faster i stan. Åren efter det hos svärmor i huset bredvid på gården. Men alltid i närheten av gården eftersom vi hade djuren. Mannen missade många gånger Kalle Anka då han var ute o skötte om fåren. De sista tre åren firade vi julafton hemma hos oss som omväxling. Å i år blir det som sagt hos svägerskan. Kör knytkalas som vi brukar. Har tillverkat en Jansson o köpt prinskorv. Lite hemmagjort julgodis får åxå följa med.

Sonen med flickvän är hemma från Malmö, men dottern vår ska fira hos sina svärföräldrar denna julafton eftersom de var med oss förra året. Svägerskans dotter bor på Öland nu mera o kommer inte hem då både hon o pojkvännen jobbar. Tiderna förändras när barnen blivit vuxna. Men vi umgicks med ungarna igår o jisses vad kul vi hade, åh vad vi åt o åt. Diskmaskinen gick varm.










I morgon jobbar mannen från 9.00 till 9.00. Hade han/vi inte räknat med men så var det enligt schemat. Sonen o flickvännen drar då åxå vidare i Småland till hennes far o släkt. Idag ska vi ha kul, gott o trevligt, det brukar vi alltid ha i varandras sällskap.

Hoppas nu att Ni får en Härlig, God o Trevlig Jul!!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar