photo banner10_zps624f608f.jpg

28 dec. 2012

Tjohooo i morgon blir det IRL-träff igen, jag bjöd in oss ..... japp!! Har blivit lovad riktig Fårstek med drypande ullstrumpesmak!! Spännande ... ska nog inte äta på hela dan så man har redig aptit när man kommer dit! hehe Nä skämt o sido, ser väldans mycket fram emot o få träffa bästaste familjen för lite umgåsande o trevligheter.


Idag har vi varit en sväng till Store mosse igen, ja det var ju solsken o vi ville iväg o ut på något en sväng. Det var en del folk i gömslet när vi kom men tyvärr inga örnar bara en snygg ormvråk som satt där ett par timmar. De hade värsta kamerorna o kikarna med sig, vi hade bara kaffe o bullar. Det visade sig att genom att titta via Webbkameran i våra mobiler så såg man perfekt vad som hände 400 meter bort vid matplatsen hehe.

Satt här o pillade med bloggutseendet innan, försökte få till lite Nyårsaktigt men asså jag gav upp. Så segt o struligt ikväll. Men men får leka vidare en annan dag, det får väl se ut så här blåaktigt så länge. Och så göra nytt efter Nyår helt enkelt.

Ja ja nu är det tv-soffläge o ett glas vin som gäller. Ha det gott!

Kramelikraaaam / Miafia   =0)


4 kommentarer:

  1. Blått funkar när det är nyår! Jag trodde först att bilden visade middagen ni ska på men det var ju fel :D. Bättre uppdukat än sådär ska det väl bli...hoppas ni får det riktigt trevligt. Kramen..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nasse är alltid gott förvisso men hm kanske liite mer tillagad i så fall. Ha en härlig dag Babbi!!

      Kramelikraaaam =0)

      Radera
  2. Gott nytt år!
    Kram Carina

    SvaraRadera